• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkunç ayrıntı PKK 10 ton bombayı nasıl getirdi

Yeniakit Publisher
2016-08-27 13:32:00 -
Korkunç ayrıntı PKK 10 ton bombayı nasıl getirdi

Cizre'de bomba yüklü kamyonla düzenlenen ve 11 polisin şehit olduğu hain saldırıda kullanılan 10 ton patlayıcı ilçeye nasıl getirildiği ortaya çıktı. 10 tonluk patlayıcı Suriye ve Irak'tan katırlarla ilçeye getirildi, Güçlükonak'ta kamyona yüklendi.

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'nın bomba yüklü kamyonla Çevik Kuvvet polisilerine düzenlediği hain saldırıyla ilgili korkunç bir detay ortaya çıktı.

Saldırıda kullanılan kamyona 10 ton bomba yüklendi. Bombalar Suriye ve Irak'tan katır sırtında Cizre'ye sokulup maden ocaklarının yoğun olduğu Güçlükonak'ta kamyona yükledi.

EN KÜÇÜK İPUCU BİLE DEĞERLENDİRİLİYOR

Cizre'deki hain saldırıyı aydınlatmaya çalışan güvenlik güçleri en ufak bir ipucunun dahi peşini bırakmıyor.

Güvenlik kaynakları, hem Silopi-Cizre arasındaki dört kontrol noktasından hem de Şırnak-Cizre arasındaki noktalarda bütün araçların arandığını belirterek, kamyonun bu noktalardan geçmesinin mümkün olmadığını, bu sebeple Güçlükonak yolunun tercih edildiğini kaydetti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KASRİK KALESİ'NDE ARAÇLAR X-RAY ARAMASINDAN GEÇİYOR

Cizre'ye 10 kilometre uzaklıktaki Kasrik Kalesi önünde bulunan güvenlik noktasında araçların fiziki ve teknik aramadan geçirildiğini kaydeden yetkililer, burada x-ray araması ile araçtaki kimyasal maddelerin dahi belirlenebildiğini kaydetti.

KATIR SIRTINDA IRAK VE SURİYE'DEN GETİRDİLER

Patlayıcı türünün uçaklarda kullanılan patlayıcılarla benzer özellik gösterdiğini dile getiren uzmanlar, tesiri yüksek bu patlayıcıların Irak ya da Suriye'den katırlarla geçmiş olma ihtimalinin ağırlık kazandığını söyledi. Türkiye Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23