• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kollarını kaybeden çobana belediye başkanından protez müjdesi

Yeniakit Publisher
2017-10-26 13:36:59 - 2017-10-26 13:36:59
Kollarını kaybeden çobana belediye başkanından protez müjdesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Ağrı'da yüksek gerilim direğine kanadı sıkışan güvercini kurtarmak isterken akıma kapılan ve kollarını kaybeden 16 yaşındaki çoban Taşdemir'e protez kol takılması için yardım sözü verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ağrı'da yüksek gerilim direğine kanadı sıkışan güvercini kurtarmak isterken elektrik akımına kapılan ve kollarını kaybeden Ramazan Taşdemir'e protez kol için söz verdi.

Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (BEAH) tedavisi süren Ağrılı Ramazan Taşdemir'i ziyaret ettiğini belirterek, hastane yetkililerinden Taşdemir'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığını aktardı.

Yüksek gerilim direğine kanadı kapılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan Taşdemir'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Sekmen, şunları kaydetti:

"Türkiye'de insanlığın hiçbir zaman ölmediğini bu davranışıyla anlatan 16 yaşındaki Ramazan Taşdemir’i yürekten kutluyorum. Canını tehlikeye atarak güvercini kurtarmaya çalışan bu evladımız bizim nazarımızda bir kahramandır. Bir güvercini kurtarmak isterken kollarını kaybeden bu yavrumuz aslında bütün dünyaya Ağrı’dan bir mesaj verdi. Bu mesaj insanlığın hiçbir zaman ölmediğiyle ilgilidir. Ramazan gibiler yaşadıkça Ramazan gibiler var oldukça kan gölüne dönen İslam coğrafyalarında iyilik, barış, sevgi ve kardeşlik galip gelecektir."

Sekmen, sağlık durumunun düzelmesinin ardından Taşdemir'e protez kol için yardım yapacağını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23