• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kocaeli'de husumetlisi tarafından iş yerinde vurulan kahvehaneci ağır yaralandı

Yeniakit Publisher
2017-12-14 09:55:00 -
Kocaeli'de husumetlisi tarafından iş yerinde vurulan kahvehaneci ağır yaralandı

Polis ekipleri, kan gölüne dönen kahvehanede delil aradı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kahvehaneci, husumetlisi olduğu komşusu tarafından silahla vurularak ağır yaralandı. 

  Olay 23.45 sıralarında Yenişehir Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. Mehmet E. adlı eski spor salonu işletmecisi, aralarında husumet olan kahvehane işletmecisi Mithat Filiz’in dükkanına geldi. Aniden içeri girerek belindeki silahı çeken Mehmet E., kahvehaneyi kapatmak için temizlik yapan Mithat Filiz’e 3-4 el ateş etti. Filiz, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere düştü. 

Öfkesi geçmeyen Mehmet E., kanlar içinde yerde yatan Filiz’e tekme-tokat saldırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, kahvehaneye geldiğinde Mithat Filiz’i kanlar içinde buldu. Vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

  İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Filiz’i Başiskele’de bulunan özel bir hastaneye sevk etti. Durumu ağır olduğu öğrenilen Filiz’in ameliyata alındığı bildirildi. Kan gölüne dönen kahvehanede delil toplayan polis ekipleri, kaçan Mehmet E.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23