• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Klimalı durak dönemi başlıyor

Yeniakit Publisher
2017-11-21 13:10:00 - 2019-08-16 22:03:58
Klimalı durak dönemi başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolcu bekleme duraklarında da modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Toplu taşımada dönüşümü gerçekleştirerek daha modern ve son teknoloji ürünü otobüslerle toplu taşıma hizmeti vermeye başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolcu bekleme duraklarında da modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda yeni tip modern, dijital ve klimalı olmak üzere üç çeşit durak çalışmalarına başlandı. Şehir merkezinde yürütülen çalışmalarda yeni tip modern duraklar 120 adet olup bunların montajına başlandı ve 85 adedinin montajı tamamlandı.

Dijital durak uygulamasında ise 5 adet dijital durağın montajına başlanmış olup, montaj ve kurulum çalışmaları devam ediyor. Öte yandan klimalı durak uygulamasını da hizmete sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 5 adet durağın montaj ve kurulum çalışmalarına başladı. Şehrin muhtelif yerlerine kurulmakta olan yeni tip modern durakların yanı sıra 5 adet dijital duraklar 2 adedi Demokrasi Meydanı’na, birer adette Kiler Durağı, Belediye ve Müftülük karşısı olmak üzere montajlarına başlandı. Klimalı duraklar ise 2 adedi Demokrasi Meydanı, birer adet ise Arçelik, Kiler ve Eski İtfaiye durakları olmak üzere montajlarına başlandı.

Konu ile ilgili olarak Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Yeni tip modern duraklarımızın iç aydınlatması güneş enerjili olup, telefon ve tablet şarj istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca Dijital Otobüs duraklarımızda Akıllı Duraklar montaj edilmiş olup, otobüslerin durağa geliş saatleri ayrı bir ekranda görülebilecektir. Montajları tamamlanmış olan bu akıllı durakların yüklenici firma ile (E-Kent) altyapısı hazırlanmaktadır” denilerek bilgi verildi.

AK PARTİ'YE ZİYARET
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Bölge Koordinatörü Mehmet Aytekin, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’i başkanlık makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kahramanmaraş ve bölgenin genel sorunları ve yapılması gerekenlerle ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23