• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kimisi Hans’ın, kimisi Corc'un kuklası

Yeniakit Publisher
2017-12-03 09:57:32 - 2017-12-03 09:57:32
Kimisi Hans’ın, kimisi Corc'un kuklası

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Önce dışarda bekleyen kalabalığa hitap eden Erdoğan, ardından salona geçerek partilileri selamlayıp konuşmasını gerçekleştirdi.

Kuzey Anadolu’ya çıkarma yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars ve Iğdır’da partisinin 6. Olağan İl Kongrelerine katılarak vatandaşlarla buluştu. Erdoğan, Kars’taki kongrede gündeme dair önemli mesajlar verdi. ABD’de görülmekte olan Türkiye’ye kumpas davasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez. Kimisi Hans’ın kulu kölesi oluyor, kimisi Corc’un kulu kölesi oluyor, kimisi kurulan sahte mahkemelerde yargılanmak suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun” dedi.

“KEMAL’İ FENA TONGAYA DÜŞÜRMÜŞLER”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi: “Bu zatın belge diye salladığı kâğıtları görünce anladık ki bir şirket alışverişi için yapılan ödemelerin dekontlarını kendisine ‘Cumhurbaşkanı’nın yakınları yurt dışına para gönderiyor’ diye yutturmuşlar. Halk Bankası ile Al Baraka arasındaki sadece bir alışverişin belgeleri var fakat bunun elindeki belgeler de sahte. Anladık ki birileri bu zatı fena halde tongaya düşürmüş. Sanıyorum CHP de adamın ayağını kaydırma oyununa bu defa Kemal’in kendisini kurban edecekler, yazık.

ALLAH’IM NEYDİ GÜNAHIM...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Erdoğan, eleştirilerine şöyle devam etti: “Hani bir zamanlar meşhur bir şarkı vardı ya ‘Allah’ım neydi günahım?’ İnanın bana bu zatla muhatap olmak bize aynısını hatırlatıyor. Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarına bu dönemde muhatap kaldım. Hani şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmıyor. Bizimki de aynı o. Ben bu zata haddini bildiririm, orada bir sıkıntı yok da sürekli bu zatın yalanlarını dinlemek zorunda kalan milletimizin Allah yardımcısı olsun. Şimdi de Suriyeliler için harcanan paraya kafayı takmış. Sen ne anlarsın muhacirden, ne anlarsın ensardan. Şu anda arkadaşlarımızla beraber 3 milyonluk dava açtık ve bu davalardan kazandıklarımızı da inşallah hanımlar için onlara bir konaklama yurdu ve evi yapacağız.

“MİTOMANİ HASTALIĞINA YAKALANMIŞ”

Iğdır’daki konuşmasında da Kılıçdaroğlu’na yüklenen Cumhurbaşkanı, şunları söyledi: “Tıpta bu tür tiplerin, kontrolsüz şekilde yalan söyleyen kişilerin teşhisini sordum. Dedim ki ‘Buna tıpta ne deniyor?’ Bir psikiyatrist arkadaşım bana dedi ki ‘Bunun adı mitomanidir.’ Psikiyatriktir bu olay. Ne demek mitomani, onu da söyleyeyim, yalan söyleme hastası. Böyle bu. Bizce bu zat artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur.

 

 

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23