• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun koltuğu elden gidebilir!

Yeniakit Publisher
2017-09-30 07:49:00 - 2017-09-30 07:53:51
Kılıçdaroğlu'nun koltuğu elden gidebilir!

Baykal’ı liderlikten eden kaset komplosunu FETÖ’nün yaptığını ortaya koyan dava, Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu yeniden tartışılır hale getirdi.

CHP eski Genel Başkanı Baykal ile MHP’li eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili teröristbaşı Fetullah Gülen’in de aralarında bulunduğu 171 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame, CHP’yi karıştırdı. FETÖ’nün siyaseti dizayn etmek için 2010’da CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal’ı hedef aldığının belirtildiği iddianame, CHP kulislerini hareketlendirdi.

KOLTUĞU SALLANTIDA!

Kaset kumpasının ayrıntılarının anlatıldığı iddianamede, Kılıçdaroğlu’na başkanlık kapısını açan kumpası FETÖ’nün yaptığı tescillenmiş oldu. Bununla birlikte de Baykal’dan sonra lider olan Kılıçdaroğlu’nun, koltuğu sallanıyor.

MUHALİFLER HAREKETLENDİ!

Baykal’ı koltuğundan eden olayın FETÖ kumpası olduğunun net bir şekilde ortaya konulmasıyla birlikte muhalifler de hareketlendi. Muhalifler önümüzdeki süreçte, FETÖ oyunu ile Genel Başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu’na ‘koltuğu bırak’ çağrılarını daha yüksek sesle dile getirecek. Adalet Yürüyüşü ve Kurultayı’nda Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cülerle kolkola olması parti içinde rahatsızlığa neden olmuştu. Bu rahatsızlığın üzerine iddianamedeki FETÖ ayrıntısı da bardağı taşıran son damla oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

FETÖ’YE İZİN YOK

Kılıçdaroğlu’na genel başkanlık yolunu FETÖ’nün açtığını belirten muhalifler, bundan sonraki süreçte CHP-FETÖ ilişkisine asla izin vermeyeceklerini belirtti. Kulislerde, muhaliflerin ilerleyen günlerde, FETÖ oyunu ile genel başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu’na ‘koltuğu bırak’ çağrısı yapacağı konuşuluyor.

'DİNLEDİK' İTİRAFI!

Yeni Şafak'ın haberine göre, Ankara Başsavcılığınca hazırlanan “Kaset” iddianamesinde ifadesine yer verilen şüpheli polis memuru Fatih A., Deniz Baykal ile eski MHP’li yöneticilerin telefonlarını dinlediklerini itiraf etti. Fatih A, “Deniz Baykal hakkında elde edilen dinleme, bilgisayarda tapeye dönüştürülüyordu. Salih Keskinkılıç buradan verileri alıyordu. Bu faaliyet Hüseyin Namal’ın İstihbarat Daire Başkanı olduğu güne kadar devam etti” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23