• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü'nün kirli geçmişini unuttu

Yeniakit Publisher
2017-11-07 14:56:00 - 2017-11-07 16:54:31
Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü'nün kirli geçmişini unuttu

Sözcü'nün FETÖ ile ilgili haberlerini unutan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "FETÖ ile ilgili tek bir olumlu cümle varsa sözümü geri alacağım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti. Gündemi değerlendiren CHP Lideri, Sözcü gazetesine açılan FETÖ davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"TEK BİR OLUMLU CÜMLE VARSA.."

Kılıçdaroğlu, "Memlekette ne olup bittiğinin farkında değiller. Sözcü ile FETÖ'nü ne ilgisi var? Gazetede, FETÖ ile ilgili tek bir olumlu cümle varsa sözümü geri alacağım." ifadelerini kullandı.

SÖZCÜ'NÜN FETÖ HABERİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, gazetenin "Bizim başaramadığımızı Fethullah'la ekibi başardı" haberini akıllara getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

SÖZCÜ YAZARLARI FETÖ'DEN YARDIM DİLİYOR

Sözcü'nün Cemaat'e yalvaran diğer ismi Emin Çölaşan ise "Neredesin Fuat Avni, özledik seni" başlıklı yazısında Fetocu terör örgütünün emrindeki troll hesaptan yardım istedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDEN ANKETLER YAPTILAR

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteli deşifre eden Sözcü Gazetesi, daha sonraki günlerde Erdoğan'ın güvenliğini tehdit edecek şekilde anketler düzenleyerek deşifreye devam etmiş.

"ÖLRECEP" SKANDALINA DA İMZA ATTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığında hiçbir sınır tanımayan Sözcü Gazetesi, FETÖ'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast planladığı günlerde yayınladığı bulmacada "ÖLRECEP" sözcüğünü ekleyerek örgütün algı operasyonuna destek vermişti

15 TEMMUZ FETÖ DARBE BİLDİRİSİNİ AYNEN YAYINLAMIŞ!

Tüm Türkiye 15 Temmuz darbesine karşı büyük bir direnç gösterirken, FETÖ'cü hainler 249 masum insanı şehit ederken Sozcu.com.tr FETÖ'cü alçakların darbe bildirisini sanki sıradan bir haber gibi aynen yayınlamış!

FUAT AVNİ'NİN TETİKÇİLİĞİNİ YAPTI

Teröristbaşı Gülen ve FETÖ üyeleri tarafından yönetilen fuatavni Twitter hesabının her paylaşımını manşetine taşıyan sozcu.com.tr örgütün açık açık propagandasını yapıyordu. 15 Temmuz darbesinden sonra da bu algı operasyonuna devam eden sözcü.com.tr FETÖ medyasının boşluğunu hiç aratmadı.

GAZETE VE İNTERNET SİTESİNDE PROPAGANDAYI ELDEN BIRAKMADI

Fetullah Gülen'in siyasi iktidara yönelik her açıklamasını manşetine taşıyarak örgüt propagandası yapan SÖZCÜ, internet sitesi üzerinden sık sık yaptığı paylaşımlarda da FETÖ propagandasını sürdürmüştü

FETÖ'CÜLER İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YERİNİ DEŞİFRE ETTİLER

SÖZCÜ'nün en çok tartışılan manşeti "SÖZCÜ Erdoğan'ı buldu" olmuştu. FETÖ'cü hainlerin suikast için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradığı saatlerde Cumhurbaşkanı'nın yerini deşifre ederek açık açık FETÖ'cü darbecilere hizmet eder Sözcü'nün bu manşeti günlerce konuşulmuştu.

EMİN ÇÖLAŞAN İTİRAF ETMİŞTİ

Sözcü gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan'ın attığı "bizim başaramadığımızı Fetullah'la ekibi başardı" başlığı FETÖ ile SÖZCÜ'nün birlikte çalıştığının bir itirafı olarak tarihe geçmişti?

FETÖ'NÜN ALGI OPERASYONLARINA HİZMET ETTİ

17/25 Aralık yargı darbesinde FETÖ'cü hainler tarafından servis edilen kurgu ve montaj ses kayıtlarını Sözcü.com.tr üzerinden yayınlayıp sosyal medya üzerinden yaygınlaştıran SÖZCÜ gazetesi, 15 Temmuz darbe gecesine kadar açık açık FETÖ'nün yarı resmi yayın organı gibi çalıştı. 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı'nın kaldığı oteli deşifre etmekle kalmayan SÖZCÜ, yaptığı yayınlarda Fetullahçı hainlerin algı operasyonlarına hizmet etti.

MANİPÜLATİF VE DARBEYİ TEŞVİK EDİCİ MANŞETLER

Türkiye'nin iç ve dış politikasında yaşadığı krizlerde FETÖ ile birlikte hareket eden Sözcü, manipülatif ve darbeyi teşvik edici manşetler atarak yaşanan krizi derinleştirmeye çalıştı. FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçileri bu manşetleri yaygınlaştırdı. FETÖ-Sözcü işbirliği 17/25 Aralık yargı darbesi sürecinde gizlenme ihtiyacı hissedilmeden kamuoyunun önünde açık bir şekilde sürdürüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23