• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu PKK’nın kucağında

Yeniakit Publisher
2014-10-27 08:26:00 - 2014-10-27 08:12:42
Kılıçdaroğlu PKK’nın kucağında

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Kasım’da başlayacak il ve ilçe kongreleriyle ilgili yayımladığı genelgede, partililerin, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durmalarını istedi.

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Kasım’da başlayacak il ve ilçe kongreleriyle ilgili yayımladığı genelgede, partililerin, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durmalarını istedi.

MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, parti teşkilatlarına genelge gönderen Bahçeli, Türkiye’nin çok zor günler yaşadığını, çok ağır ve tehlikeli bir operasyona tabi tutulduğunu ifade etti.

“PKK’nın bir numaralı destekçisi Barzani’nin, 150 kişiden oluşan silahlı peşmergesini Türkiye üzerinden Ayn el Arap’a intikal ettirmesi tarihi bir hata, tarihi bir rezalettir” ifadesini kullanan Bahçeli, PKK’nın ve PYD’nin silahlandırılmasının, Türkiye’nin etrafında kurulan bir ölüm tuzağı olduğuna değindi.

Bahçeli, terör örgütlerine giden silahların gerçek hedefinin Türk milleti olduğunu savunarak, IŞİD riski hafiflediğinde, terör örgütlerinin rotayı Türkiye’ye çevireceğine dikkati çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “PYD’nin silahlı kolu YPG’yi terör örgütü olarak görmediğine” yönelik sözlerini eleştiren Bahçeli,  “MHP’ye baston iftirası atan CHP Genel Başkanı, çoktan bölücü terörün kucağına düşmüş ve kanlı niyetlere utanmadan tercümanlık yapmıştır” ifadesini kullandı.

Bahçeli, MHP’nin, 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimleri, ikinci bir kurtuluş mücadelesi için fırsat ve imtihan sahası olarak gördüğünü ifade ederek, bu kapsamda, partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayı’nın daha da bir değer kazandığını belirtti.

Kongrelerin demokrasi şöleni havasında geçmesi, herhangi bir anlaşmazlığa, hizibe, kırgınlığa ve dargınlığa meydan vermemesi çağrısında bulunan Bahçeli, teşkilatlardan, şunları istedi:
“Sebebi ne olursa olsun, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durulacak, partimizi sokakların çıkmazına çağıran, husumetin tarafı yapmaya çalışan açık veya örtülü operasyonlara kulak asılmayacaktır.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23