• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu HDP’ye yüklendi

Yeniakit Publisher
2015-10-04 16:31:00 - 2015-10-04 16:46:48
Kılıçdaroğlu HDP’ye yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat'ta HDP'ye yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"HDP ülkenin sorunlarını çözemez, çözecek gücü yok. O zaman geriye sadece CHP kalıyor" dedi.

Antalya’da düzenlediği mitinglerin ikincisini Manavgat ilçesinde yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Milletvekili adaylarının tanıtıldığı mitingde Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kalabalığı selamladı. Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Alanya’da olduğu gibi yine otobüsün üstüne çıkmadı.

Konuşmasında 1 Kasım’da sandığa gideceklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Antalya’da 230 bin kişinin 7 Haziran’da havanın güzel olması veya başka bir nedenle sandığa gitmediğini söyledi. Bu seçimde böyle bir lüksün olmadığının altını çizen Kılıçdaroğlu, “Çocuklarınızı, ülkenizi, bayrağınızı, demokrasiyi, onlara güzel gelecek bırakma umudunu taşımak istiyorsanız 1 Kasım’da sandığa gideceğiz ve CHP’ye oyumuzu vereceğiz. Birinci görevimiz bu. Yapmamız gereken sandığa sahip çıkmak, oyumuzu kullanmaktır. 7 Haziran’da seçim yaptık, oyu kullandık. Demokrasi kazandı. Koalisyonla ülke yönetilmeliydi." dedi.

“HDP ÜLKENİN SORUNLARINI ÇÖZEMEZ”

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“AK Parti en fazla oyu aldı hükümeti kuramadı. Hükümet kuramadıysan iradesi olmadığı için kuramadı. Bir parti iradesini, bir başka otoriteye kiraya vermişse o partinin ülkesine de kendisine de faydası yoktur. İkici parti her şeye hayır diyor. Şu soruyu sormayacak mıyız. Neden seçime giriyorsun, girme o zaman. HDP Türkiye’nin sorunlarını çözemez. Çözme gücü de yok. Hangi parti var? Koalisyon görüşmelerinde iki zıt parti var, koalisyon kurulacaksa CHP olmalı dediler. Çünkü CHP güvenilir, her kuruş verginin hesabını veren partidir.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23