• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın izinden gidiyor

Yeniakit Publisher
2017-02-09 09:52:00 -
Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın izinden gidiyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’deki tüm köy ve mahalle muhtarlarına mektup yazacağı belirtildi.

Partisinin MYK toplantısına başkanlık eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarına FETÖ ve PKK’nın da, “hayır” cephesinde yer almasından hareketle 'CHP ile bazı terör örgütlerini yan yana göstermek isteyen' Başbakan Binali Yıldırım ve hükümet cephesinin açıklamalarına yanıt vermemeleri talimatı verdiği öğrenildi.

MUHTARLARA DUYGUSAL MEKTUP

Milliyet'ten Meriç Tafolar'ın haberine göre, yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’deki tüm köy ve mahalle muhtarlarına mektup yazacağı belirtildi.

50 bini aşkın muhtara iletilecek mektupta, referandumda neden “hayır” oyu kullanılması gerektiğini anlatacak duygusal bir içeriğin kullanılacağı ifade ediliyor.

Kılıçdaroğlu’nun referandum sürecinde yörükler ve göçmenlerle de ayrı ayrı buluşacağını belirttiği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

LOGOSUZ KAMPANYA

CHP’nin partiye ait arabalarında parti logolarının ve altı ok simgelerinin sökülmesi kararı da alındı. Toplantıda, “kurumsal olmayan” ve “logosuz” bir kampanyanın yürütülmesi benimsendi.

"DİLİMİZİ SADELEŞTİRELİM"

Toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Varlık Fonu’na yeni aktarımlar yapılmasına yönelik eleştirilerini sıraladığı, konunun gündemden düşürülmemesini talep ettiği, “Ancak dilimizi biraz daha sadeleştirelim” ifadesini kullandığı belirtildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23