• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu: Emin olun üzüldüm

Yeniakit Publisher
2016-02-11 18:45:00 - 2016-02-11 23:25:37
Kılıçdaroğlu: Emin olun üzüldüm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün iki gazetemize daha saldırı yapıldı. Emin olun üzgünüm. Bir an önce faillerinin bulunmasını istiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, Akit ve Yeni Şafak'ın saldırının faili olarak CHP'yi gösterilebileceğini iddia ederken, olayla ilgili herhangi bir kınama ya da geçmiş olsun dileğinde bulunmadı; sadece üzüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lenfoma tedavisi gören 7 yaşındaki Barış Akyürek'i ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Akit medya Grubu ve Yeni Şafak gazetesine saldırı gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Bugün iki gazetemize daha saldırı yapıldı. Emin olun üzgünüm. Neden iki gazeteye daha saldırı yapılsın? Bir an önce faillerinin bulunup, yargıya teslim edilmesini istiyoruz." dedi.

Akit ve Yeni Şafak'ın saldırının faili olarak CHP'yi göstereceğini savunan Kılıçdaroğlu, "Şimdi ben bunu istiyorum, yarın 'bu gazetelere saldırının sorumlusu da CHP'dir' diyecekler. İnsaf, insaf ya. İnsanda biraz ahlak, dürüstlük olur. Ahlakı ve dürüstlüğü erdem kılmazsak, bu ülkede hiçbir şeyi başaramayız." iddiasında bulundu.

"KİM PKK'YA DESTEK VERİYORSA..."

Kılıçdaroğlu, PYD konusunda ABD'nin tavrının eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine, "Kim PKK'ya destek veriyorsa, biz onu PKK'nın bir yan unsuru olarak görürüz. İster meşru bir organ olur, ister gayri meşru bir organ olur. Meşru organların terör örgütleriyle ilişki kurmalarını asla ve asla kabul etmeyiz" dedi. 




x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23