• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu: Biz Mustafa Kemal'e ihanet ettik

Yeniakit Publisher
2014-10-24 17:26:00 -
Kılıçdaroğlu: Biz Mustafa Kemal'e ihanet ettik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir konferansta 'Kenan Evren ve arkadaşları biz Mustafa Kemal'i yanlış anlatmış, biz ona ihanet ettik' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Politik Düşünce Kulübü'nün düzenlediği "Muhalefetin Çözüm Sürecine Bakışı" konulu konferansa katıldı.

BİZE YANLIŞ ANLATILDI

Mustafa Kemal'in Kenan Evren ve arkadaşları tarafından yanlış anlatıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Mustafa Kemal düşmanların bile saygı gördüğü bir lider. Son olaylarda heykelleri yakıldı. Asla böyle değil. Tarihimize saygı duymalıyız. Yeni değil, yeniden bir Türkiye inşa etmeliyiz." dedi.

'MUSTAFA KEMAL'E İHANET ETTİK'

"Mustafa Kemal düşmanların bile saygı gördüğü bir lider. Son olaylarda heykelleri yakıldı. Asla böyle değil. Tarihimize saygı duymalıyız. Nazım Hikmet bizden Mehmet Akif Ersoy bizden değil diye asla ayrım yapmıyorum. İkisi de bizim kültürümüzün parçasıdır. Yeni değil, yeniden bir Türkiye'yi inşa etmemiz lazım. Yeniden Türkiye dememiz lazım. Biz Atatürk'ü yanlış anlıyoruz. Kenan Evren ve arkadaşları bize yanlış öğretti. Atatürk farklı birisi. O Kuva-yi Milliyecidir. Biz aldığımız kararlar ile ona ihanet ettik."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23