• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kendi cenazesinde ortaya çıkıp kocasını tutuklattı!

Yeniakit Publisher
2016-02-06 15:29:00 -
Kendi cenazesinde ortaya çıkıp kocasını tutuklattı!

Kocası tarafından tutulan kiralık katillerle anlaşan genç kadın öldü sanıldı; ama kendi cenazesinde ortaya çıkarak kocasının oyununu bozdu.

Kongolu mülteci Balenga Kalala 2004 yılında Avustralya’nın Melbourne kentinde Rukondo Kalala ile evlendi. Çift geçtiğimiz yıl Afrika ülkesi Burundi’ye bir aile dostlarının cenazesi için gittiler.

Burada 7 bin dolar karşılığında kiralık katil tutup, kiralık katillere bir kişinin öldürüleceğini söyleyen Balenga Kalala ile anlaşan kiralık katiller öldürülecek kişinin Balenga Kalala'nın eşi Rukondo Kalala olduğunu öğrenince, durumu Rukondo Kalala'ya anlattı. Kiralık katiller Rukondo Kalala'ya, "Eşiniz bizi, sizi öldürmemiz için tuttu ama biz prensiplerimiz gereği kadın öldürmüyoruz" dediler. Ve Rukondo Kalala ile kiralık katiller bir plan yaptı. "Siz Avustralya’ya gidin, biz eşinize sizi öldürdüğümüzü söyleyeceğiz" diyen kiralık katiller sonrasında kadının eşi Balenga Kalala'ya parçalanmış bir kadının fotoğrafını göstererek, ‘eşinizi öldürdük’ dediler.

Bunun üzerine hemen harekete geçen Balenga Kalala çalıştığı işyerini arayarak, "Eşim trafik kazasında öldü, cenazesini toprağa verip döneceğim" dedi. Olanlardan haberdar bir şekilde hareket eden Rukondo Kalala ise ülkesi Burundi’ye dönerek kendi cenazesinde ortaya çıktı. Olanları polise anlatan Rukondo Kalala, eşini tutuklattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23