• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Yeniakit Publisher
2017-05-27 14:31:12 -
Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle, ''1. Geleneksel Ramazan Şerbeti'' etkinliği düzenledi.

Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle ’1. Geleneksel Ramazan Şerbeti’ etkinliği çerçevesinde şerbet ikramında bulunuldu. Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devamını diledi. İçişleri Bakanlığı’nca görevlendirmenin yapıldığı Kayapınar Belediyesi, sosyal ve kültürel alanındaki hizmetlerini büyük bir hızla sürdürüyor. Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezinde iki iftar çadırı açan Kayapınar Belediyesi, camilerde teravih namazı sonrası Ramazan şerbeti ikramında bulundu. Kültür İşler Müdürlüğü’nce organize edilen 1. Geleneksel Ramazan Şerbeti etkinliği çerçevesinde ikram edilen şerbetlerden içen vatandaşlar, Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, belediye olarak halkın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını dile getirerek, “Kayapınar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza Ramazan’ın güzelliklerini yaşatmak amacıyla ve geçmişten gelen geleneklerimizi sürdürmek adına Cebeli Nur Camisi’nden başlayarak teravih namazı sonrasında Ramazan şerbeti ikramı yapıyoruz. Böylelikle bizlere kalan kültürel değerleri yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

Kayapınar Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmada, Ramazan ayı sonuna kadar her gün merkezdeki 3 ayrı camide olmak üzere şerbet ikram edileceği bildirildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23