• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karesi'deki dev spor tesisinde geri sayım

Yeniakit Publisher
2017-11-16 09:14:00 -
Karesi'deki dev spor tesisinde geri sayım

1. Sakarya Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan 16 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen dev spor tesisinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Tesisin kusursuz olması için sık sık alanda inceleme yaparak birim müdürleri ve çalışan personelden bilgiler alan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sporun Başkenti Karesi" hedefiyle projeler üretmeye devam ettiklerini kaydetti.

ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

Karesi Belediyesi olarak Karesi'ye gençlerin ve çocukların yararlanabileceği dev bir spor tesisi kazandırdıklarını kaydeden Başkan Yücel Yılmaz, "Gençlerimizi hem fiziki hem zihinsel açıdan güçlü kılabilmek için spora yönlendirmemiz, onları desteklememiz gerekiyor. Bunun için adımlar atıyoruz. Bu tesiste, farklı branşlarda şampiyon gençler yetişeceğine inanıyorum. Tesisten yararlanacak gençlerimiz; hem spor yapacak, hem boş zamanlarını doğru biçimde değerlendirecek” dedi.

GELECEĞE YATIRIM

Genç nesle yapılan yatırımların geleceğe atılmış önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, "16 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ve içerisinde tenis kortundan basketbol sahasına, halı sahadan fitness alanlarına, yürüyüş yollarından çocuk oyun alanlarına kadar dört dörtlük bir tesisi Karesi'ye kazandırıyoruz. Tesisimiz, çocuklarımızı tüm zararlı alışkanlıklardan koruyacak ve onların hayatı ilimle, irfanla, bilgiyle ve spor ahlakıyla okuyabilen nesiller olarak yetişmelerine imkân tanıyacak” açıklamasında bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23