• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kardeşini kamera şakasıyla öldürmüşler

Yeniakit Publisher
2017-02-18 10:09:00 -
Kardeşini kamera şakasıyla öldürmüşler

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşi Kim Jong-nam'ı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kişi, kendisine kamera şakası olduğu söylendiği ve bu yüzden zehirlediğini söyledi.

Kuzey  Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşi Kim Jong-nam'ın öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan Endonezyalı bir kadının, yaşananları kamera şakası sandığı belirtildi.

Kim Jong-nam'ın  Malezya'nın başkenti  Kuala Lumpur'daki havaalanında uçağa binmek için beklerken zehirlenerek öldürüldüğü sanılıyor.

"KAMERA ŞAKASINDA OYNANAMIZ İÇİN PARA VERDİLER"

Cinayetle ilgili olarak iki kadın ve bir erkek gözaltına alındı.

Endonezya polisi, gözaltına alınan Endonezya vatandaşı Siti Aisyah adlı kadının, bir kamera şakasında rol alması için kendisine para ödendiğini iddia ettiğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Polis, Kim Jong-nam'ın yüzüne zehirli bir maddenin sıkıldığına inanıyor.

"ÖNCEDEN 3-4 KİŞİ ÜSTÜNDE DENEMİŞLER"

Endonezya'nın en üst düzey polis yetkilisi Tito Karnavian, iki kadının daha önce, yüzlerine su sıkılmadan önce erkeklerin gözlerini kapatmaya ikna edildiği şakanın, daha önce üç ya da dört kişi üzerinde yapıldığını söyledi.

Karnavian gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu şaka üç ya da dört kez yapılmış ve birkaç dolar para verilmiş ve son hedef Kim Jong-nam'ın yüzüne zehirli bir madde sıkıldığı iddia ediliyor. Şüpheli yabancı casusların düzenlediği bir suikast girişimi olduğundan habersizmiş" dedi.

KARDEŞİNİN CESEDİNİ İSTEDİ

Güney  Kore ve  Malezya televizyonlarında yayımlanan bulanık bir görüntüde, bir kadın üzerinde "LOL" yazan bir tişörtle koşarken görülüyor.

Bu arada  Kuzey Kore, Kim Jong-nam'ın cesedinin derhal kendilerine verilmesini istedi.

Kuzey  Kore'nin  Malezya Büyükelçisi, ülkesinin  Malezya'da otopsi yapılmasına onay vermediğini ve bulguları reddettiğini belirtti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23