• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kanal D ahlaksız diziden vazgeçmiyor

Yeniakit Publisher
2017-03-27 10:49:00 - 2017-03-27 10:52:52
Kanal D ahlaksız diziden vazgeçmiyor

Evlilik programlarının yayından kaldırılmasının konuşulduğu şu günlerde örf, ahlak ve ananelerimizi çökertme amaçlı taarruzlara her gün bir yenisi ekleniyor. Aynı evin içinde amcasının hanımıyla zina yapan bir alçağın hayat hikayesini konu alan Aşk-ı Memnu adlı rezil dizi, Kanal D’de yeniden yayına sokuldu.

TV ekranlarını milli ve manevi değerlere saldırı aracı olarak kullanan zihniyetin Türk örf, adet ve ananelerini çökertmeye yönelik taarruzları sürüyor. Evlilik programlarının kaldırılmasının konuşulduğu süreçte Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Kanal D, aynı evin içinde amcasının hanımıyla zina yapan bir alçağın hayat hikayesini konu alan Aşk-ı Memnu adlı rezil diziyi yayına soktu. Toplumda infiale neden olan skandal dizinin yeniden yayınlanması hakkında açıklama yapan Din Bir Sen eski Başkanı Lütfi Şenocak, RTÜK’ü göreve davet etti. Bu tür yayınların suç kapsamına alınması gerektiğini belirtti.

NECİS DİZİ YENİDEN EKRANLARDA!

Meşhur olma hevesiyle çıktıkları ekranlarda medya maymunu olanların sömürüldüğü, evlilik gibi nadide kurumun sulandırıldığı evlilik programlarının ekranları istila ettiği yetmezmiş gibi “dizi” adı altında ahlaksız olaylar zihinlere enjekte ediliyor. Günümüz standartlarında hemen hemen her evde bulunan televizyonları bu anlamda Müslüman Anadolu insanına doğrultulmuş bir silah gibi kullanan şer medyası, Halid Ziya Uşaklıgil adlı İslam düşmanının kaleme aldığı “yasak aşk” anlamına gelen Aşk-ı Memnu dizisini yayınlamaya başladığını duyurdu. Kanal D’nin haftanın 5 günü yayınlayacağını duyurduğu necis dizi, aile içi ahlaksız ilişkiler yumağını legalize ederek ekranlara yansıtmasıyla biliniyor. Rezil dizide, aynı evin içinde amcasının hanımıyla zina yapan bir alçağın sözde hayat hikayesi konu ediliyor.

YAYININI DURDURMAK YETMEZ, YARGILANMALILAR

Örfüne, namusuna halel getirmemeyi hayat felsefesi edinen Türkiye insanına Aşk-ı Memnu gibi dizilerle ahlaksızlığın ve şuur yoksunluğun empoze edilmesine tepki gösteren Din Bir Sen eski Başkanı Lütfi Şenocak, Akit’e yaptığı açıklamada ilgilileri göreve, ebeveynleri de çocuklarını zehirli tv programlarından sakındırmaya çağırdı. Lütfi Şenocak, toplumumuzun milli ve manevi değerlerine bağlı bir toplu olduğuna vurgu yaptığı açıklamasında, “Biz İslam tarihi boyunca aile yapımızı geleneğimizi dini vecibeler noktasında Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) izinden gidecek nesiller yetiştirme noktasında gayret eden toplumuz. Maalesef çeşitli akımlarla, çeşitli oyunlarla Haçlı zihniyeti ruhuyla neslimiz bozmaya, yok etmeye karşı ellerinden geleni yapıyorlar. Biz aile olarak çocuklarımızı ne kadar İslâmi değerler noktasında yetiştirmeye çalışsak bile bir şekilde hanemizin işçerisine bu tür dizilerle, evlilik programlarıyla giriyorlar.” dedi. RTÜK’e çağrıda bulunan Lütfi Şenocak, “Bizim bir RTÜK’ümüz var, ne yapar bu RTÜK Allah aşkına? Sanki RTÜK’ün de bu rezillikleri sadece seyreder gibi bir durumu var. Bu dizinin derhal incelenip yayınının durdurulması lazım. Aile yapısını, ahlak yapısını, gelenek ve göreneklerimizi bozacak, insanlarımızı İslâm’dan uzaklaştıracak bu lain yayınları boykot ediyor, kınıyor, lanetliyoruz. Bir an önce bu dizinin kaldırılmasını yetkililerden istiyoruz. Sadece yayından kaldırmak da yetmez, hukuki anlamda da adım atılarak caydırıcı olması için milli-manevi değerleri çökertici yayınların suç kapsamına alınmasını sağlamalıyız. Gerekirse bu dizilere imza atanlar yargı karşısına çıkarılmalı.” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

RTÜK’Ü RAHATSIZ EDİN, ÇOCUKLARINIZI EKRANLARDAN UZAK TUTUN

Anne babaları dikkatli olmaya çağıran Şenocak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ebeveynler hukuki boyut noktasında sürekli RTÜK’ü rahatsız etmeli. Bu dizinin kaldırılması için mail ve mesaj yağmuruna tutulması lazım RTÜK’ün. Kültür Bakanlığı’nı da bu konuda rahatsız etmek gerekiyor. En güzeli ise çocuklarımızı bu zehirli yayınlardan uzak tutmak ve televizyonların kapalı kalmasını sağlamaktır. Bunu maalesef bugünkü nesile uygulamak zordur ama başarana ne mutlu. TV’sini kapamasını sağlayan, Resul-i Ekrem Efendimiz’in önerdiği hane-i saadete ulaşabiliyor demektir.”


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23