• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamu Külliyesi’nin kaba inşaatı tamam

Yeniakit Publisher
2017-11-21 12:55:34 - 2017-11-21 12:55:34
Kamu Külliyesi’nin kaba inşaatı tamam

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projesi Kamu Külliyesi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Okay, inşaata hız verildiğini söyledi.

Kamu Külliyesi projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu Tv’nin gün ortası haber bültenine katılarak proje hakkında bilgiler verdi. Proje alanında gerçekleştirilen canlı yayında konuşan Başkan Okay, Kamu Külliyesi’nin inşaatının hızla devam ettiğini belirtti.

NİKAH SALONU TAMAMLANDI

Külliye içerisinde 5 ayrı bina yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, bu 5 binanın kullanacağı otopark, nikah, sergi ve meclis salonlarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirme konuşmasında şunları kaydetti: “Kamu Külliyesi projemiz bizim prestij projelerimiz arasında en büyük olanıdır. Yaklaşık üç yıl hazırlığını yaptığımız projemizin inşaatına üç ay önce başladık. Şu anda inşaatımız hızla devam etmektedir. İnşallah planladığımız süre içesinde Kamu Külliyemizi bitirmeyi hedefliyoruz. Kamu Külliyesi bölgemizde ve Kahramanmaraş’ımızda bir ilk olma özelliği taşıyor. Kamu hizmetlerini en kolay şekilde en yüksek standartta yapmayı hedefliyoruz. Bölgemizin cazibe merkezi haline gelmesi adına yaptığımız özel bir projemiz.

İNŞAAT HIZLA DEVAM EDİYOR

Projeyi açıklamamızla birlikte bölgede bir hareketlilik başladı ve arzu ettiğimiz seviyelere doğru ilerliyoruz. Bu bölgede yeni bir şehrin kurulduğunu herkes net bir şekilde görecek. İnşaatımız hızla devam ediyor. Kamu Külliyemizi 50 dönümlük alana kuruyoruz. Bu 50 dönümlük alan içerisinde 5 adet bizim inşa ettiğimiz bina var. Bir emniyet binası ve bir de tarım ilçe binası var.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Nikah ve sergi salonumuz son tablaya geldi. Bu son tablayı attığımız zaman ince işlere başlayacağız. Bu binamızın hemen arkasında bulunan meclis salonumuz da son aşamaya geldi. Tüm kamu külliyemizin alt katları otopark olarak ayrıldı. Şu anda otoparkımız son aşamada. Bu tamamlandığında giriş katımız ve dört katlı hizmet binamız yapılacak. Şu anda herhangi bir sorun yok. İnşaatımız hızla devam etmektedir. 9 ay sonra belediye binamızı taşımayı hedefliyoruz.”

DULKADİROĞLU’NUN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ

Başkan Okay, projenin önemine değinerek şunları kaydetti: “Kamu Külliyesi projesi Dulkadiroğlu’nun doğuya doğru gelişiminin önünü açtı. İlçemiz şu anda her açıdan zenginleşmeye ve gelişmeye başladı. Külliye etrafına düşündüğümüz sosyal donatılarla bu alan adeta bir cazibe merkezi haline gelecek. Bu çalışma sayesinde şu anda kullanılan merkezinde büyük bir yoğunluğunu almış olacağız. Dulkadiroğlu ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi tüm çalışmalarımızı tamamlamak adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23