• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaliteli tesettür giyim sitesi Zariftesettur.com oldu

Yeniakit Publisher
2018-01-15 22:02:00 - 2019-02-05 16:21:41
Kaliteli tesettür giyim sitesi Zariftesettur.com oldu

Tesettür giyim sektörüne yön veren Türkiye’nin Muhafazakar giyim markası olan Zariftesettur.com 2017 Yılının Tesettür giyim Alanında “ ALTIN MARKA “ seçildi.

Türkiye’de oldukça popüler olan zarif tesettür, Bir çok firmanın Aksine En kaliteli ürünleri en ucuza vermeyi hedeflemiş Binlerce abiye ve elbise modelinin yanı sıra tesettür giyim’e dair bir çok giyim ürününü bünyesinde barındıran En popüler adreslerden biri olmuştur.

Uzun zamandır sektörde bulunan sektörün en eskilerinden biri olan zariftesettur.com,Büyük beden Tesettür giyim alanında en çok çeşide yer vermiş ve “Her Beden’de Mutluluk” Sloganıyla Büyük beden hanımlarında istedikleri modele sahip olabilmelerini sağlayan firma 58 Beden’e kadar tesettür elbise ve abiye modeli sunmaktadır.

KAPIDA ÖDEMELİ TESETTÜR GİYİM SİTESİ

İnternet Ne kadar eski olsada İnternet üzerinden alışveriş ve kredi kartı kullanımı henüz tüm halkımız tarafından kabullenilmedi, Güven problemi yaşayan ve internet üzerinde Kredi kartı kullanmak istemeyen müşteriler için Kapıda ödeme hizmetini sunan firma Ücretsiz olarak Dilerseniz satın aldığınız ürünün Ödemesini kapıda ödeme imkanı sunuyor.

2018 TESETTÜR ABİYE MODELLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tesettür giyim’in en kaliteli Tasarımcılarını Bünyesinde Barındıran Zariftesettur.com 2018 zarif tesettür abiye modelleri ile Birbirinden özel tasarımları Müşterilerine sundu.

BÜYÜK BEDEN TESETTÜR GİYİM SİTESİ

Bir çok tesettürlü hanım tarafından onay verilen büyük beden giyim’in adresi zarif tesettür, Türkiye başta olmak üzere Dünyanın dört bir yanına büyük beden tesettür abiyeve elbise gönderimi yapmaktadır.

Özellikle Almanya ve Fransa başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde ilk akla gelen zarif tesettür ürün kalitesi ile avrupa’da bulunan Müslüman ve Gurbetçi Türk vatandaşlarını ürün ve kaliteleri ile mutlu ediyor.

Üstelik Yurtdışına 75 €uro üzeri ücretsiz Kargo kampanyası Ekstra bir tercih sebebi olmasını sağlıyor.

ABİYE ÜRÜNLERİNDE EN ŞIK TASARIMLAR

Aklınıza gelebilecek her modeli her renk’te bulabileceğiniz zariftesettur.com yıllardır müşteri görüşlerini kendilerine yol yapmış, Her görüşü dikkate alarak Modelleri ve renk tonlarını müşteri isteklerini baz alarak tasarlayan Firma, Tek tip Giyim’in karşısında Durarak Her kısım insan için modelleri Bünyesinde Barındırmaktadır.

NASIL ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİM ?

Zarif tesettür’den alışveriş yapmak çok Kolay, İsterseniz online olarak internet siteleri üzerinden www.zariftesettur.com Web sitesini ziyaret edip beğendiğiniz ürünü Sepetinize ekleyip, Ad ,Soyad telefon ve adres bilgilerinizi Girerek Kapıda ödeme veya online Kredi kartınızla Sipariş verebilirsiniz.

Sipariş vermek için Üye olmanız gerekmiyor, Sipariş takip işlemleri Canlı olarak sms olarak numaranıza Geliyor veya Firmanın Mobil uygulamalarını Telefonunuza indirip Siparişinizi Canlı olarak takip edebilirsiniz.

Sosyal Medyadan Zarif tesettür’ü Takip etmek için

https://www.instagram.com/zariftesettur

https://www.facebook.com/zrftesetturr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23