• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadını döverken meydan dayağı yedi!

Yeniakit Publisher
2015-10-07 12:59:00 -
Kadını döverken meydan dayağı yedi!

İstiklal Caddesi’nde bir kadını, çevredekilerin engel olma çabalarına rağmen yerlerde sürükleyen adam, sonunda dövüldü.

Saat 04.00... Yer İstiklal Caddesi.. Önceki gün yolu buradan geçen bir kişinin kamerasına yansıyan görüntüde genç bir adam yerdeki kadını önce kaldırıyor, sonra sürüklemeye başlıyor.

O sırada yoldan geçen 2 kadın, adama müdahale ederek kadını kurtarmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor.  Bağırarak konuşan ve dengesini sağlayamadığı görülen adam, kadını İstiklal Caddesi’den ara sokağa doğru zorla sürüklüyor. Bu kez sokaktaki bir başka kişi, araya girmeye, kadını adamın elinden almaya çalışıyor ama o da başarılı olamıyor.

Genç kadın bu sırada çevredekilerin dikkatini çekmeye, onlardan yardım istemeye devam ediyor. Sokaktan geçen başka bir grup adama etkili şekilde müdahale ediyor. Bu sırada fırsatını yakalayan kadın eziyet gördüğü adamın elinden kurtulup gözden kayboluyur.

Manzara bu dakikadan sonra tamamen farklı bir hal alıyor. Bir kaç dakika önce kadına şiddet uygulayan adam, bu kez 5 kişinin öfkeli müdahalesiyle karşı karşıya kalıyor. Tekmelenen, sırtına ve yüzüne aldığı darbelerle afallayan adam yere düşüyor ve uzun süre oradan kalkamıyor.

Adamı bir kaç dakika içinde yere düşüren kişiler uzaklaştıktan kısa süre sonra olay yerinden geçen başka insanlar bu kez yerde yatan adama yardım ediyor. Önce yolun kenarına çektikleri yaralıya ilk yardım yapmanın yollarını arıyorlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23