• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadıköy İnisiyatifi’nden Erdoğan’a Köşk desteği

Yeniakit Publisher
2014-07-24 08:23:20 - 2014-07-24 08:23:20
Kadıköy İnisiyatifi’nden Erdoğan’a Köşk desteği

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmeni Semra Acar’ın da aralarında bulunduğu Kadıköy İnisiyatifi üyeleri, Erdoğan’ın seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla bağış yaptı.

İSTANBUL  -  Kadıköy Altıyol’da toplanan vatandaşlar, ellerinde “Erdoğan varsa, biz de varız” yazılı dövizler ve “Milletin adamı” yazılı pankart taşıyarak, rıhtıma doğru yürüdü. Sık sık “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atan vatandaşlar, bağışlarını yapmak üzere Ziraat Bankası Kadıköy Rıhtım Şubesi’ne geldi.

Bağış yapmadan önce gazetecilere açıklama yapan Acar, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek, “Allah yolunu açık, şansını bol etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun. O, bir dünya lideri. Fakirin dostu, zalimin düşmanı ve tüm dünyanın lideridir. Obama bile kıskanmıştır.” dedi.

Bağışta bulunanlar arasında yer alan milli yüzücü Dilek Gerez, seçimde Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceğini ifade ederek, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Erdoğan’a ilk bağışı 100 lira ile öğretmeni Semra Acar yaptı.

KONYA’DA BAĞIŞ KUYRUĞU

Öte yandan, AK Parti Konya İl Başkanlığı yönetimi, ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’a seçim çalışmalarında destek amacıyla Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı. Bankaya gelen 9 yaşındaki Nisa Yakut da kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, bağış hesabına havale etti. Yakut, bayramda biriktireceği harçlıklarını da Gazze’ye göndereceğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Adıyaman’da da, vatandaşlar cumhurbaşkanı adayı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulundu.

Ailesiyle bankaya gelen 9 yaşındaki Elif Alkayış da kumbarasında biriktirdiği 100 lirayı bağış hesabına yatırdı. Alkayış, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesini temenni etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23