• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Jeremain Lens kararını verdi!

Yeniakit Publisher
2017-03-21 10:29:00 -
Jeremain Lens kararını verdi!

Sunderland'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Jeremain Lens, sezon sonunda sarı lacivertli kulüpte kalmak istiyor.

Sarı-lacivertli formayı Hollandalı teknik adam vesilesiyle giymeye başlayan tecrübeli yıldız, yaşanacak değişimden bağımsız bir plan yapıyor. Sunderland’de iken Advocaat’ın ayrılmasıyla sıkıntı yaşayan Lens, Türkiye’deki yakaladığı mutluluğu çok önemsiyor.

Fenerbahçe’de gelecek sezon için planlamalar yavaş yavaş hazırlanıyor. Dirk Advocaat’ın resmen ayrılık kararını almasından sonra hem transfer hem yeni teknik heyet konusu gündemde duruyor.

Buradaki en önemli konuların başında Jeremain Lens’in geleceği dikkat çekiyor. Hollandalı futbolcunun, Türkiye’de yakaladığı mutlu ortamı bozmak istememesi, Dirk Advocaat’ın durumundan bağımsız işliyor.

Sunderland’de beraber çalıştıkları dönemde Advocaat’ın ayrılmasıyla sıkıntılı günler geçirip, ayrılık kararı alan Lens, Fenerbahçe’de tam tersi bir pozisyonda.

Yine Hollandalı çalıştırıcı vasıtasıyla sarı-lacivertli formayı giymeye başlayan tecrübeli oyuncu, kısa sürede yakaladığı başarıyla camia tarafından benimsendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Takım arkadaşları tarafından saygı duyulan, taraftarların sevgilisi haline gelen yönetim kanadında da hep takdirle karşılanan 28 yaşındaki oyuncu, her koşulda gelecek sezon devam etmek istiyor.

Advocaat’ın kendisi için çok önemli bir hoca olduğunu her fırsatta dile getiren Lens, ayrılık kararının kendi durumunu bozmayacağına inanıyor.

Sunderland’de yaşadıklarının tekrarlanmayacağına inanan Hollandalı isim, özellikle babası Ricardo’yu kaybettikten sonra aldığı desteğin de etkisiyle bu görüşünü daha da pekiştirdi.

Fenerbahçe ile bir kupa hatta dahası lig şampiyonluğu görmek isteyen Jeremain Lens, hem başarı kazandığı hem de Hollanda Milli Takımı’na geri dönmesine yardımcı olan kulübüyle devam etmeyi amaçlıyor.

Skorer

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23