• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir'de trenin önüne atlayıp intihar etti

Yeniakit Publisher
2017-10-12 16:58:00 -
İzmir'de trenin önüne atlayıp intihar etti

Buca İlçesi’nde, güvenlik görevlisinin uyarısına rağmen İZBAN banliyö hattına girdiği belirtilen 30 yaşındaki Nurettin Konyalıoğlu, trenin altında kalarak öldü.

Olay, bu sabah İZBAN Koşu İstasyonu'nun 100 metre yakınında meydana geldi. Selçuk-Aliağa seferini yapan İZBAN treninin makinisti, durağına yaklaştığı sırada, raylarda trene doğru yürüyen bir erkeği gördü. Makinistin ani fren yapmasına rağmen raylarda yürülen bu kişi trenin altında kaldı. Banliyö trenin makinisti durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, adının Nurettin Konyalıoğlu olduğu anlaşılan erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Görgü tanıkları, Konyalıoğlu'nun, istasyondaki güvenlik görevlisinin uyarısına rağmen raylara indiğini ve tren yaklaşınca kendini altına attığını söyledi. İntihar sebebi henüz bilinmeyen Konyalıoğlu’nun cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İntihar nedeniyle seferler bir süre tek yönden yapıldı. Aksayan seferler cesedin raylardan kaldırılması ardından normale döndü. Kazadan sonra polis merkezinde ifade veren makinistin, rayların kenarında birinin yürüdüğünü ve birden trenin önüne atladığını söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23