• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncu kadrosu

Yeniakit Publisher
2017-02-25 20:30:00 -
İşte Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncu kadrosu

Ekranların yeni dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 24 Şubat cuma günü itibariyle seyirci ile buluştu. Peki Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte biyografileri

TRT 1 Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Payitaht Abdülhamid Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Akın Akınözü, Hakan Boyav, İbrahim Kendirci, Selen Öztürk, Can Sipahi, Gözde Kaya, Umut Kurt, Bahadır Yenişehirlioğlu, Berkan Şalkimdir? İşte oyuncuların biyografileri...

Bülent İnal kimdir?

1973 yılında Şanlıurfa Silvan’da dünyaya gelen Mehmet Bülent İnal 7 yaşına kadar Silvan’da yaşamıştır. Baba tarafından aslen Şanlıurfalı olan Bülent İnal’ın babası postane memuru olarak çalışmakta idi. Annesi ise ebe hemşiresi olarak görev yapmıştır. İlköğretim eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşen Bülent İnal Ortaokul eğitiminden sonra ise İzmir’e yerleşmiştir. Lise yıllarında bir arkadaşı ile birlikte Bornova Belediyesi tarafından hazırlanan Tiyatro Kurslarına katılmıştır.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat dalı mezunu Bülent İnal 2004 senesinde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Aşk Hikayesi isimli dizide rol almıştır.

1997 senesinde Yasemince dizisinde bir polisi canlandıran Bülent İnal böylelikle televizyon dünyasına adım atmış oldu. Geçmişten günümüze bir çok sinema ve dizide rol alan Bülent İnal 2012 yılında Melis Tüysüz ile evlenmiş ve bu evliliğinden 9 Haziran 2012 yılında Çınar isminde bir oğlu dünyaya gelmiştir. En son 2016 yılında Babam ve Ailesi dizisinde Kemal İpekçi karakterine can vermiştir.

ABDULHAMİD
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Özlem Conker kimdir?

Özlem Conker 1996 senesinde Metin Özülkü’nün şarkıları arasında yer alan Seninle Olmak Var ya şarkısının klibinde ve Cüneyt Arkın’ında yer aldığı dizi Bizim Ev’de oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Birbirinden farklı bir çok dizide rol alan Özlem Conker Karagül’de Narin karakterini oynamıştır. Yüksek Öğrenim eğitimini Hollanda’da gerçekleştiren oyuncu Özlem Conker 1973 senesinde Ankara‘da dünyaya gelmiştir.

Bidar Kadın Efendi.jpg

Saygın Soysal kimdir?

21 Mayıs 1982 yılında dünyaya gelen Saygın Soysal Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünü tamamlamıştır. Ailenin tek çocuğu olan Saygın Soysal Ankara doğumludur. 2 yaşında iken ailesi ile birlikte Bursa‘ya yerleşmiş ilkokulun bitmesinin ardından Liseyi Trabzon‘da okumuştur. Kara Para Aşk dizisinde kötü karakter Fatih / Metin Dündar’ı oynamış olan Saygın Soysal yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan 46 Yok olan dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Doğan karakterini canlandırmaktadır.

THEODOR HERZL

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitim hayatını sürdürürken 2 yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yapmış ve klasik bale bölümünü bitirmiştir. Farklı zamanlarda tv dizilerinde rol almış video kliplerdede boy göstermiştir. 2012 senesinde Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Aybige Hatun rolünü oynayan Ezgi Eyüboğlu ardından Sudan Bıkmış Balıklar adlı dizide Zeynep karakteri ile oyunculuk serüvenini sürdürmüştür. 2015 yılının yeni dizilerinden Fox Tv’de yayınlanan Adı Mutluluk isimli dizide Kumsal karakterini oynamıştır. Ankara doğumlu Ezgi Eyüboğlu aslen Trabzon’ludur.

MELİKE (AHSEN)

Akın Akınözü kimdir?

Oyuncu Akın Akınözü TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümü mezunudur. Ayrıca oyunculuk eğitimi alan Akın Akınözü 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İngilizcesi iyi derecededir. Daha önce Azrail adlı kısa film ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştır.

ÖMER

Hakan Boyav kimdir?

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Hakan Boyav uzun yıllar tiyatrolarda yer almıştır. Tiyatro ve oyunculuğun yanı sıra karikatür ile ilgilenen Hakan Boyav’ın 2 kişisel sergisi bulunmaktadır. Bir çok dizi ve sinemada rol alan Hakan Boyav aslen İzmir Ödemiş’lidir ve Ödemiş doğumludur.

MAHMUD PAŞA

İbrahim Kendirci kimdir?

Antalya’da Lise eğitimini ve İstanbulda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı eğitimini tamamlayan İbrahim Kendirci rol aldığı Kavak Yelleri adlı dizide oynamış olduğu Deniz Akça karakteri ile tanındı. Oyuncu daha sonrasında ise İki Yaka Bir İsmail, Yol Ayrımı, Sevdaluk gibi dizilerde de rol almıştır. İbrahim Kendici aslen Gaziantep’lidir ve Gaziantep doğumludur.

YUSUF

Selen Öztürk kimdir?

Bir çok sinema filminde seslendirme sanatçısı olarak görev alan oyuncu Selen Öztürk 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu Selen Öztürk Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Star Tv’de Serçe Sarayı dizisinde Aliye karakterini oynamıştır. Selen Öztürk anne tarafından aslen Kıbrıs, baba tarafından ise aslen Uşak’lıdır.

SENİHA SULTAN

Can Sipahi kimdir?

Can Sipahi 20 Ocak 1988 doğumludur. İlk olarak Trt 1 kanalında yayınlanan Ah Kalbim adlı dizi ile oyunculuğa adım atan Can Sipahi Yıldız Masalı adlı dizide ise Umut karakteri ile oyunculuğunu sergilemiştir. İlköğretim, Lise eğitimini Ted Ankara Kolejinde tamamlayan Can Sipahi Üniversite Eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğinde tamamlamıştır. 2013, 2014 yılları arasında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam adlı dizide Barış Denizci karakterini oynayan Can Sipahi son dönemde ise Aşk Yeniden adlı dizide Orhan Günay karakterinde almıştır. Can Sipahi Ankara doğumludur.

ŞEHZADE ABDÜLKADİR

Gözde Kaya kimdir?

Oyuncu Gözde Kaya’nın babası mimar annesi ise öğretmendir. İzmir’de Nihat Odabaşı ile tanışmmış ve ardından oyunculuk serüveni başlamıştır. Gözde Kaya rol aldığı Kalbim Seni Seçti dizisiyle tanınmış ardından Sil Baştan adlı dizide Maya karakterini oynamıştır. Gözde Kaya aslen Antalya’lıdır ve Antalya doğumludur.

HATİCE SULTAN

Umut Kurt kimdir?

1981 doğumlu oyuncu Umut Kurt 1997 senesinde amatör olarak tiyatro’ya adım atmıştır. Özellikle Beynelmilel ve Hatırla Sevgili dizilerinde oynadığı karakterler ile tanınmıştır. Oyuncu Umut Kurt aslen Erzincan’lıdır ve Erzincan’da dünyaya gelmiştir.

KOLAĞASI CELAL

Berkan Şal kimdir?

Berkan Şal Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Ankara’da bir dönem ses yönetmenliği, dj ve işletmeci olarak çalışan Berkan Şal Behzat Ç dizisinde oynadığı Akbaba karakteri ile tanınmıştır. Sonrasında Reaksiyon dizisinde Tayfun karakterini oynamıştır. Berkan Şal aslen Ankara Yenidoğan’lıdır.

HİRAM

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23