• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Kurtlar Vadisi tartışmalarının perde arkası

Yeniakit Publisher
2016-10-20 10:42:00 -
İşte Kurtlar Vadisi tartışmalarının perde arkası

Kurtlar Vadisi disizinin eski bölümlerinin Beyaz TV'den alınarak, ES Medya'ta ait 360 kanalına satılması üzerine televizyon dünyasında yeni bir tartışmanın da fitili ateşlendi.

Bir süredir Beyaz TV'nin "Söylemezsem Olmaz" programında Kurtlar Vadisi ile ilgili olumsuz haberlere yer verilmeye başlandı, Kurtlar Vadisi ekibi FETÖ'cü olmakla bile itham edildi.
 
Beyaz TV'nin sabah kuşağında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında Nihat Doğan, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Mehmet Canpolat ve Necati Şaşmaz'ı ağır dille eleştiren yayınlara imza attı.
 
Sancak ailesine ait ES Medya'dan ise Beyaz TV'ye cevap bugün geldi.
 
Gazeteci Ersoy Dede, 24 TV'de, Hikmet Genç ile  birlikte hazırlayıp sunduğu Günün Manşeti programımda, Beyaz TV'nin yönetimindeki Gökçek ailesini ve bir dönem Gökçekler ile kanlı bıçaklı olan ancak bugün onlar adına Es Medya'ya cephe alan Nihat Doğan'ı yerden yere vurdu.
 
ÖZGECAN ASLAN TWEET'İ NEDENİYLE LİNÇ EDİLMİŞTİ
 
Nihat Doğan, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın minibüs şoförü tarafından vahşice öldürülmesi hakkında bir Tweet atarak, "Sizde mini eteği giyip laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksın" diye yazmıştı.
 
Kamuoyunda büyük tepki toplayan bnu mesaj üzerine Nihat Doğan, Beyaz TV'de "Beyaz futbol" programına katılmış ve programın moderatörleri tarafından adeta linç edilmişti. 
 
Geçmişte yaşanan bu olayı hatırlayan Ersoy Dede şöyle konuştu;
 
"Beyaz TV'deki Nihat Doğan linci ile ilgili Ertem Şener, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı helalleştiler mi bilmiyorum. 
 
Şu anda Osman Gökçek'in Melih Gökçek'in, Nihat Doğan'la ilgili yaptığı tartışmanın üzerinden de anlaşıldığı kadarıyla epey bir süre geçti, sulh eidldi, barışıldı. Birbirleriyle iyi ilişkiler kurmuş durumdalar. 
 
Şimdi Nihat Doğan, Beyaz TV'den Kurtlar Vadisi gittiği için başta Ethem Sancak olmak üzere bu gruba taarruzda bulunuyor." ded
 
Peki diyeceksiniz ki; sen nereden biliyosun bu olayın Kurtlar Vadisi'nin iki kanal arasına gitme gelme kavgası olduğunu. 
 
Nereden biliyorum, eğer öyle değilse, eğer bu olay Kurtlar Vadisi'nin Beyaz TV'den ayrılıp 360'a geçmesi ile ilgili değilse niye Beyaz TV'nin yöneticileri, "Kurtlar Vadisi dizisini almayın" diye ricacı olmak için ES Medya'nın patronlarını aradılar?
 
Şamiş Tayyar'ın, Ethem Sancak'ı hedef alan açıklamalarını da çok talihsiz açıklamalar olarak görüyorum."

superhaber.tv
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23