• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in Sözcü'sü!

Yeniakit Publisher
2014-11-27 22:27:00 - 2014-11-27 22:27:12
İsrail'in Sözcü'sü!

Sözcü gazetesi ilkesizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugüne kadar yayımladığı yüzlerce haberi tekzip edilen vergi kaçakçısı Burak Akbay'ın Sözcü'sü şimdi de bebek katili İsrail'in avukatlığına soyundu.

Sözcü gazetesinin AK Parti düşmanlığı yine tavan yaptı. AK Parti'yi karalamakla yetinmeyen malum medya işi daha da ileriye götürerek Türkiye'yi uluslararası alanda küçük düşürecek haberler yapıyor.

YÜZLERCE HABERİ TEKZİP EDİLDİ

Bugüne kadar yüzlerce haberi tekzip edilen Sözcü gazetesi karalama ve iftira dolu yayın politikasında geri adım atmıyor.

İSRAİL'İN AVUKATLIĞINA SOYUNDU

Burak Akbay'ın sahibi olduğu gazete sürekli iftira ve karalamaya yönelik bir yayın politikası sergiliyor. Hem Türkiye'de hem uluslararası alanda AK Parti'ye prestij kaybettirmek için yoğun çaba sarf eden Sözcü bu kez İsrail cephesinin ortaya attığı yalan haberlere sarıldı..

SİYONİSTLERLE AYNI CEPHEDE

AK Parti düşmanlığı nedeniyle Siyonistlerle bile iş birliğine gidecek ileriye giden Burak Akbay'ın sahip olduğu Sözcü, Türkiye'yi İsrail'e karşı terörist yetiştirmekle suçladı.



FİLİSTİN'DE YENİDEN KAN DÖKÜLSÜN İSTİYOR

Filistin'e yeni bir operasyon düzenlemek için uluslararası kamuoyunda meşruiyet zemini oluşturmaya çalışan İsrail bunu yakın olduğu CNN, New York Times, Bild gibi büyük basın yayın organlarına servis ettiği haberler aracılığıyla yapıyor.

SÖZCÜ'NÜNKÜ MUHALEFET DEĞİL UŞAKLIK

Sürekli AK Parti aleyhine karalayıcı haberler yapan siyonist basın bu sefer de Türkiye'nin HAMAS üyelerini yetiştirdiği suçlamasında bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23