• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâmî çizgiden hiç ayrılmadı

Yeniakit Publisher
2013-11-29 21:51:51 - 2013-11-30 07:47:45
İslâmî çizgiden hiç ayrılmadı

Üsküdar Belediyesi, SP eski lideri Prof. Dr. Recai Kutan’ın siyasetteki 40. yılı dolayısı ile bir belgesel hazırladı. Belgeselin galasında konuşan yazarımız Hasan Aksay, “Kutan kardeşimiz İslami çizgiden hiçbir şartta uzaklaşmamıştır” dedi.

MEHMET ÖZTÜRK / İSTANBUL - Üsküdar Belediyesi Siyasetin Ağabeyi Recai Kutan için bir belgesel hazırlayarak galasını yaptı. Türk siyasetinin önemli isimlerinden Recai Kutan’ın siyasette 40. yılı nedeniyle yapılan belgeselin galası sevenlerini bir araya getirdi.

KUTAN’IN DOSTLARI VE VATANDAŞLAR KATILDI

 “40 Yılın Hatırında Buluşuyoruz” sloganıyla hazırlanan belgeselde, Recai Kutan ve siyasi hayatına şahitlik eden isimler hayatından kesitler anlattı. Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan programa, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve çok sayıda siyasetçi, bürokratın yanı sıra Recai Kutan’ın dostları ile vatandaşlar katıldı.

AKSAY: KUTAN KARDEŞİMİZ İSLÂMÎ ÇİZGİDEN HİÇBİR ŞARTTA UZAKLAŞMAMIŞTIR

Devlet Eski Bakanı ve gazetemiz yazarı Hasan Aksay, “Recai Kutan, bürokrasi ve politikada istikrarlı, sağlıklı, ciddi bir yol takip etmiştir. Daha önce Devlet Su İşleri’nde (DSİ) ve diğer kurumlarda büyük hizmetlere imza atmış bir kardeşimizdir kendisi. Üsküdar Belediye Başkanımız Mustafa Kara güzel bir vefa örneğine öncülük ederek harika bir belgesel hazırlanmış. Recai kardeşimiz İslami değerlere riayet eden, İslami çizgiden hiçbir koşul ve şartta uzaklaşmamıştır” dedi.

KARA: VEFA BORCUMUZ BU PROGRAMLA ÖDENMEZ

Programda Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara “Ona olan vefa borcumuz bu programla elbette ödenmez. Kutan GAP projesiyle nasıl Anadolu’nun bereketi olduysa, Türk Siyaseti’nin de bereketi olmuştur” dedi.

KUTAN’IN KİTABI YOLDA

Recai Kutan ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, “hakkımda söylenenler gibi bir insan olmayı Allah bana nasip etsin” dedi. Kutan, “Tarih milletin hafızasıdır, tarihten ders çıkarmak ilimdir. Benim de bu noktada tecrübelerim ziyadesiyle birikti. Yaşadıklarımın büyük bir kısmını yazdım, inşallah yakında yayınlanacak” diyerek kitabının müjdesini de verdi.

Gala sonunda Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Recai Kutan’a bir plaket takdim ederek, teşekkür etti.



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23