• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâm dünyasının geleceğini çaldılar

Yeniakit Publisher
2016-08-23 07:00:00 - 2016-08-23 01:35:16
İslâm dünyasının geleceğini çaldılar

İslam Dünyası’nın kendisine gelebileceği noktada küresel şer odakları tarafından FETÖ’nün sahaya sürüldüğünü söyleyen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, “FETÖ’nün yetiştirdiği yönetici elitler üzerinden İslam Dünyası’nın geleceği adeta yeniden çalındı” dedi.

YENİ AKİT / ANKARA46 ülkeden 65 STK Başkanının yer aldığı İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği heyeti Ankara’da Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB)’nı ziyaret etti. Ziyarette YTB Başkanı Kudret Bülbül, heyettekilere FETÖ’yü ve YTB’nin çalışmalarını anlattı. Soğuk Savaş’ın son bulmasının ardından Müslüman toplumların üzerlerindeki vesayetçi rejimlerden kurtulma fırsatı yakaladığını ancak küresel şer odakları tarafından bu sefer de FETÖ’nün sahaya sürüldüğünü anlatan Başkan Bülbül, FETÖ’nün hangi amaca hizmet ettiğini, nasıl hareket ettiğini, bundan sonra neler yapılması gerektiğini söyledi.  

FETÖ’NÜN OKULLARINDA ŞER ODAKLARIYLA İLİŞKİLİ YÖNETİCİLER YETİŞTİRİLDİ

FETÖ’nün dünyanın dört bir yanında açtığı okullar yoluyla Türk Dünyası’na, İslam Dünyası’na ve Batılı ülkelere girdiğini söyleyen Bülbül, bu ülkelerdeki insanların bu okullar eliyle kendi haline bırakılmayarak, küresel vesayet sistemine insan kaynağı oluşturulduğunu dile getirdi. FETÖ’nün bu amacının bir ölçüde başarılı olduğuna dikkati çeken Bülbül, “Komünizmin çöküşünden sonra İslam dünyası kendisine gelebilecekken, kendi yöneticilerini daha rahat yetiştirebilecekken FETÖ’nün yaygın okullarıyla bu ülkeler için küresel şer odaklarıyla ilişkili yöneticiler yetiştirildi ve FETÖ’nün yetiştirdiği yönetici elitler üzerinden İslam dünyasının geleceği adeta yeniden çalındı” dedi. 

TÜRKİYE’YE DUA EDİLDİ

Ziyarette konuşan bir başka isim ise Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali El-Karadagi oldu. 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk milletinin kazandığı zaferi kutlamak için Türkiye’ye geldiklerini söyleyen El-Karadagi, Türk milletine ve devletine dua etti. El-Karadagi Türkiye Bursları ile pek çok öğrenciye akademik eğitim alma fırsatı sunduğu için YTB’ye de ayrıca teşekkür etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23