• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İpek Ailesi yalan söylüyor

Yeniakit Publisher
2016-02-13 07:32:00 - 2016-02-13 07:44:07
İpek Ailesi yalan söylüyor

Koza İpek Holding’in Bebek’teki köşkü önünde ‘evime alınmıyorum’ diye şov yapan Akın İpek’in annesinin yalan söylediği ispatlandı. Şirket ve tapudaki kayıtlarda Melek İpek’in ikamet olarak lanse ettiği yerlerin tamamının Koza İpek adına kayıtlı olduğu ortaya çıktı

MUHAMMET BİNİCİ / İSTANBULSon günlerde kamuoyunda Koza İpek Holding’e ait gayrimenküllerin kaynağı ve niteliği hususunda yaşanan tartışmalardan dolayı Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hasan Ölçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yazlı, Kanaltürk Televizyonu binasında açıklamada bulundular. Koza İpek Holding’in Bebek’teki köşkü önünde ‘evimden atılıyorum’ diye şov yapan Akın İpek’in annesinin sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Ölçer, Melek İpek’in yalan, yanlış bilgilerle algı oluşturmaya çalıştığını belirtti.

Ölçer, İpek’ın ikamet olarak lanse ettiği yerlerin tamamının şirket adına kayıtlı olduğu, hisse sahiplerinin parasıyla alındığı, elektrik faturasından doğalgaza kadar tüm giderlerin yasa dışı olarak İpek Grubu tarafından ödendiğini belirtti. Özel mülk vasfı taşımayan, tapuda holding adına kayıtlı köşk ve yapıların ikamet olarak kullanılmasının illegal bir faaliyet olduğunu vurgulayan Ölçer, paralel yapının kamuoyunda algı oluşturmak istediğine işaret etti. İpek ailesinin açıkça yalan söylediğini ifade eden Ölçer ’’Melek İpek’in bizi tapulu gayrimenkullerimize almıyorlar ve dışarı atıyorlar diyerek mağdur edebiyatı yaptığını’’ söyledi.

KÖŞK ÖZEL MÜLKİYET DEĞİL

Bebek’teki köşk için Kasım 2015’te 11.680 TL, Aralık 2015’te 4.373 TL, Ocak 2016’da da 4.663 TL TT NET, TÜRK TELEKOM, İGDAŞ, İSKİ VE AKSA ELEKTRİK ENERJİYE ödemiş olduğumuz faturalar bulunmaktadır” diyen Ölçer, “burası ne alış gayesi ne de tapusunda özel mülkiyettir gibi bir husus kesinlikle söz konusu değildir” ifadelerini kullandı. Gayrimenkullerin tahsis amaçlarına göre kullanılmadığını söyleyen Ölçer, “Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince artık buraların kullanılmasına ihtiyaç kalmamıştır ve ve boşaltılmasına karar verilmiştir” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MALİKANE GÜLEN İÇİN YAPILDI

Ankara Gölbaşı İncek’te bir malikanenin bulunduğunu da söyleyen Ölçer, bu malikanenin Akın İpek’in bir gülüşüne bütün servetimi feda ederim diyen yasadışı FETÖ lideri Fetullah Gülen için hazırlatıldığını belirtti.

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23