• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Instagram Hikâyeler'e yepyeni bir özellik daha geliyor

Yeniakit Publisher
2017-11-10 17:59:00 -
Instagram Hikâyeler'e yepyeni bir özellik daha geliyor

Instagram, yakın zamanda hikâyeler özelliğine yeni bir özelliği daha ekliyor. Bu sistem sayesinde eski hikâyeleri klip haline getirmek mümkün olacak.

Yayınlanan her güncellemeyle yeni yeni özellikler kazanan Instagram Hikâyeler, her gün milyonlarca insana erişiyor. Bu kitleyi daha da genişletmek isteyen sosyal ağ, yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, son olarak hikâyelerdeuygulanan 24 saat sınırını esnetmeye başladı.

Birkaç hafta önce uygulamaya SuperZoom ve Stop-Motion özellikleri de dahil edildi.

Birkaç hafta önce uygulamaya SuperZoom ve Stop-Motion özellikleri de dahil edildi.

Instagram Hikâyelerine klip özelliği geliyor!

Geçene sene Snapchat, 24 saatlik anlık paylaşımların daha sonradan bir araya getirilmesini sağlayan özel bir sistemi kullanıma açmıştı. Benzer özellik Instagram Hikâyeler için de aktif hale geliyor. Böylece artık kullanıcılar geçmiş tarihli hikâyeleri bir araya getirip paylaşma imkanına kavuşuyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Evet; her zaman olduğu gibi bu özellik de kademeli bir şekilde kullanıcılara açılıyor. Dolayısıyla tüm kullanıcıların sistemden yararlanması için bir süre beklemesi gerekiyor. Instagram Hikâyeler'e eklenen güzel özellik, eski anlık paylaşımların bir araya getirilmesi ve tek klip halinde paylaşılmasını sağlıyor. Elbette bu noktada çeşitli düzenleme işlemleri de yapılabiliyor. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden Instagram mobil uygulamasını indirmek mümkün.

Google Play ve App Store üzerinden uygulamanın en güncel versiyonunu kullanabilmek mümkün.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23