• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İNŞAATÇILAR, BAHAR'DA YENİLERLE GAZA BASACAK

Yeniakit Publisher
2014-03-28 17:02:00 -
İNŞAATÇILAR, BAHAR'DA YENİLERLE GAZA BASACAK

İnşaat firmaları, 30 Mart seçimlerinin hemen ardından yeni projelerini satışa çıkarmak için adeta birbiriyle yarışacak. Tanıtım toplantıları için takvim belirleyip otellerde yer ayıran şirketlerin sayısı 20'yi buldu. Seçimden çıkacak sonucu az çok tahmin eden firmaların bir kısmı da, ön satış takvimini öne çekti. Kentsel dönüşümün hız kazandığı Fikirtepe, Gaziosmanpaşa gibi ilçelerde satış ofislerini kuran inşaat firmalarının ilk işi basın buluşmaları olacak. Kısacası bahar ayları, hem emlak sektörü için hem de gayrimenkule yatırım planı yapanlar için oldukça hareketli geçecek.

- EMİNEVİM - 5YÜZ60

Emin Şirketler Grubu’nun prestij projesi olarak Kurtköy'de inşa ettiği 5YÜZ60'ın ikinci etabında ön satışlar Nisan ayında başlayacak. 2013 yılında satışına başlanan 5YÜZ60 projesinin ilk etabında satış oranı yüzde 50′yi aştı. Firma bünyesinde 1.900 lira taksitle 60 ayda konut sahibi olmak mümkün. 2016 yılında teslim edilecek olan projenin ikinci etabında rezidanslar yer alacak.Satışlar kira garantili modelle gerçekleşecek. Ayrıca hisseli satış imkânı tanınacak. 5YÜZ60 projesinde ilk teslimler 2015′te gerçekleşecek.WEB: www.5yuz60.com

- ÖZYURTLAR İNŞAAT – 1COASTAL CİTY

Özyurtlar İnşaat, Beylikdüzü’nde 3 blok halinde yükselecek olan 1Coastal City Evlerinin lasmanı Nisan ayında gerçekleştirilecek. Projede; stüdyo, 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireler yer alacak. Dairelerin minimum fiyatı ise 150 bin lira olacak.
WEB: www.ozyurtlar.com

- GAP İNŞAAT - TARLABAŞI 360

Talep toplama süreci devam eden proje kentsel dönüşümün en seçkin örnekleri arasında yer alıyor. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen ödüllü projenin lansmanı Mayıs ayının ilk haftası uluslararası katılımlı bir organizasyonla yapılacak.
WEB: www.tarlabasi360.com.tr

- NEF ATAKÖY

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’u oldukça heyecanlandıran Ataköy projesinde geri sayım devam ediyor. Lansmana titizlikle hazırlanan Timur’un ekibi ön talep sürecinde de oldukça memnun. Erden Timur “Yatırımcılarımızın çoktandır heyecanla beklediği Ataköy projemiz için ön talep toplamaya başladık. Mimari konsept çalışmasının tamamlandığı projemizde satışlar kısa süre içinde başlayacak“ mesajı verdi.
WEB: www.nef.com.tr

-SUR YAPI - TEM PROJESİ

İstanbul’un farklı semtlerinde konut ve ticari projeler üreten Sur Yapı, Gaziosmanpaşa projesi için talep toplama sürecini başlattı.14 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan proje yaklaşık 250 konuttan oluşacak ve TEM Otoyolu- Gaziosmanpaşa aksında yer alacak. 120 bin metrekarelik Şehir Parkı ile Vialand’a yakınlığı ile dikkat çekecek projede 50 metrekareden 200 metrekareye farklı tiplerde daireler yer alacak.
WEB: www.suryapi.com.tr/temprojesi

- Via Properties & Gürsoy grup ortak girişimi - VİAPORT OFİS

Via Properties & Gürsoy grup ortak girişimiyle inşa edilen Viaport Venezia projesinin, İtalya’nın meşhur saraylarından esinlenerek tasarlanan 1000 konutluk Venedik Sarayları etabının ardından ofisler için de satış takvimi Nisan itibariyle başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükselen Venezia projesi, 1,5 milyar liralık yatırımla, Venedik’i İstanbul’a taşımaya hazırlanıyor.
WEB: www.viaportvenezia.com

- VİA PROPERTİES – VİAPORT LUXURY

Via Properties imzasıyla Kurtköy'de hayat bulacak olan karma konseptli ViaPort Luxury’in Nisan ayında satışa çıkarılması bekleniyor. Konut (368)- ofis(786) – ticaret üniteleri (83) yer alıyor.
WEB: www.viaproperties.com

- Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı - KURTKÖY PROJESİ

Kurtköy'de inşa edilecek olan 5 bloklu projede 1.500'e yakın daire ile ticari üniteler yer alacak.
WEB: gursoygrup.com.tr

-TOYA YAPI - BASIN EKSPRES PROJESİ

Toya İnşaat, son dönemin en revaçta olan yatırım bölgelerinden Basın Ekspres'teki yeni projesi için hazırlıklarını tamamladı. FER YAPI Boyner ortaklığında inşa edilen İSTWEST’in karşısında yer alan Erdemoğlu Holding’e ait olan Nursu Açık Oto Pazarı’nın arazisini satın alan şirket, projede ön satışlara 3 ay önce başlamıştı. Ortalama 500 dairenin yer alacağı projede 1+0, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi daireler yer alacak.
WEB: www.toyayapi.com

- TAHİNCİOCLU – NİDAKULE ATAŞEHİR

Tahincioğlu’nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir’in ön satış süreci devam ediyor. Nisan ortasına kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. Finans ve yaşam merkezi Ataşehir’de ofis sahiplerine yüksek karlı bir yatırım avantajı sağlayacak projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip olan proje; ofis çalışanlarının temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak geliştirilen akıllı bina teknolojisi ve sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Proje çevre dostu yapılara verilen Leed Sertifikası kriterlerine uygun olarak hayata geçirilecek.
WEB: www.tahincioglu.com

- DORUK GYO - ALLURE TOWER

Doruk GYO tarafından Avcılar'da hayata geçirilen Allure Tower'da ön satış süreci devam ediyor. Avcılar E-5 karayolu üzerindeki Pelikan AVM’ye komşu konumda projelendirilen 29 katlı Allure Tower'da 400 rezidans daire ve home ofis yer alacak. 1+1, 2+1 tipi dairelerin yer alacağı proje sosyal donatılarla zenginleştirilecek.
WEB: www.allureistanbul.com

- PUSULA İNŞAAT – RÜYA PRESTİJ 2 - NEFES 2


Pusula İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği projelerine iki yeni rezidans daha ekleniyor. Rüyada ruhsatın alınmasının ardından tapulu satışlar nisan ayında başlayacak. Projede 300 daire ile 13 ticari ünite yer alacak.Nefes 2 ise rezidans konseptiyle Beylikdüzü'nde inşa edilecek.
WEB : www.ruyaprestij.com

- EGE GRUP YAPI –ANKARA

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde ofis, home-office, rezidans konseptinin uygulanacağı projede 500 civarında bağımsız bölüm yer alacak. Grubun referansları arasında Ege Bulvar Konutları, Ege Metropark Konutları ve Ege Botanik Konutları yer alıyor.
WEB :www.egegrupyapi.com.tr

- GÜL İNŞAAT – G.OSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de başlatılan kentsel dönüşüm sürecinde rol oynayan Gül İnşaat, yeni projesinin satışlarına Nisan ayında başlayacak. Projede bin 111 daire ile 30 bin metrekarelik ticari ünite yer alacak.
WEB: www.gulinsaat.com.tr

- SELİMOĞLU -FİKİRTEPE

Selimoğlu Group ve Pana Yapım ortaklığı imzasıyla Kadıköy Fikirtepe’de inşa edilecek olan projenin lansmanı için hazırlıklar tamamlanmak üzere. 220 bin metrekarelik alanda etap etap inşa edilecek olan projede konut ve ticari birimler yer alacak. Yıkımların ardından 8 adada farklı zamanlarda inşa edilecek projenin ilk etabında 900 konut ile 500'ün üzerinde ticari ünite yer alacak.
WEB: www.selimoglugroup.com

- MEGAPOL GRUP - MEGAPOL URLA

Megapol Group imzasıyla İzmir Urla’da hayat bulacak olan proje 3 etap halinde hayat buluyor. Villa konseptinde projelendirilen Megapol Urla denize yakınlığı ve zengin sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. Minimum fiyat ise 300 bin lira olarak belirlendi.
WEB: www.megapolgroup.com

- DEMİR LA VİDA – DEMİR İNŞAAT

Demir İnşaat, Demir La Vida Konutları için ön kayıt ve satış takvimini işletiyor. 42 dönümlük arazide 500 civarında dairenin yer alacağı projenin Nisan ayı içinde tanıtılması planlanıyor.
WEB: www.demirinsaat.com.tr

- KELEŞ İNŞAAT – SEFAKÖY PROJESİ

Keleş İnşaat'ın, Küçükçekmece Sefaköy bölgesinde üreteceği karma konseptli projesi için geri sayım devam ediyor. AVM, eğitim kurumu, otopark,ofis, home ofis şeklinde tasarlanan projenin
90 bin metrekarelik inşaat alanında yükselmesi planlanıyor. Ön kayıt takvimini Nisan 2014'te başlatacak olan şirket satışlara Eylül ayında başlayacak.
WEB : www.keles.com.tr

- SİNPAŞ YAPI – SANCAKTEPE PROJESİ

Sinpaş Yapı Sancaktepe'deki üçüncü projesini Nisan ayında satışa çıkarmayı planlıyor. 300'e yakın dairesiyle butik proje olarak olarak tasarlanan projede onun üzerinde yatay konseptli blok yer alacak.
WEB : www.sinpas.com.tr

- DAP YAPI - KARTAL MARİNİST

İstanbul'un her iki yakasında da farklı konseptteki projelerle öne çıkan Dap Yapı, 2014'te 10'a yakın proje ile sektörün 2014'te en çok proje üreten firması olmaya aday. Kartal ve Maltepe'den sonra Kâğıthane'de inşa ettiği ofis - home ofis projeleriyle öne çıkan grup,en büyük projesini
Kartal'daki 60 dönümlük arsa üzerinde gerçekleştirecek. Projede; konut,eğitim, hizmet alanlarının yanı sıra sağlık tesisi ve ticaret alanlar yer alacak.
WEB: www.dapyapi.com.tr

- AMPLİO – HALİÇENAZIR

Amplio'nun iki yıldır üzerinde çalıştığı ve kentsel dönüşümün önde gelen örnekleri arasında yer alan projenin ön kayıt sürecinin ardından Nisan ya da Mayıs 2014'te satış süreci başlayacak. 30 dönümlük arsa üzerinde 900 daireden oluşacak proje, etap etap inşa edilecek. 1+1,2+1 ve 3+1 tipi dairelerin yer aldığı projedeki dairelerin minimum fiyatı ise 250- 300 bin lira arasında değişiyor.
WEB: www.amplio.com.tr

- NANDA YAPI – N RESİDENCE

Nanda Yapı imzasıyla Güneşli'de hayat bulacak olan 91 konutluk proje küçük daire arayanlara fırsat sunacak. Ortalama 72 metrekarelik büyüklüğe sahip olacak dairelerin iki yılda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Grubun bölgedeki referans projesi ise Double Park Residence.
WEB: www.doublepark.com.tr

- DUMANKAYA İNŞAAT – ATHLETİC-O TOWERS

Bahçeşehir’de hayat bulan Dumankaya Modern Vadi projesinin son etabı olan Athletic-o Towers'da ön satış süreci devam ediyor.Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projenin lansmanı ise Nisan ortasında gerçekleştirilecek. Akıllı ev sistemleriyle donatılacak olan projede indirimli - avantajlı günler ise devam ediyor. Farklı bir konseptle lansman edilecek olan Athletic-o Towers'da stüdyo dairelerin fiyatları kısa süre için 124 bin, 1+1 dairelerin fiyatları ise 175 bin liradan başlıyor.
WEB:www.dumankaya.com

- ERKAN İNŞAAT - PIRLANTA ÇAMLICA

Erkan Grup imzasıyla Üsküdar’da hayat bulacak olan Pırlanta Çamlıca projesinin lansmanı 6 Nisan 2014’te yapılacak. 10 bloklu projede 40 villanın yer alacağı proje konumu kadar sosyal donatılarıyla da bölgede oturmak isteyenlerin ilgisini çekecek kadar detayları düşünülmüş bir proje.
WEB: www.erkaninsaat.com.tr

- NK YAPI – GÖKTÜRK ÇAMLIK PARK EVLERİ

Eyüp'ün en çok ilgi gören bölgelerinden Göktürk'te orman kenarında, NK Yapı imzasıyla hayat bulan Çamlık Park Evlerinde inşaat süreci devam ederken satışlar başlıyor.1+1, 2+1 ve 4+1 dubleks dairelerin yer aldığı butik projede minimum daire fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi.
WEB: nkyapi.com

- GARANTİ KOZA - KOZA PARK -YENİ BLOKLAR

Garanti Koza’nın Esenyurt’ta inşa ettiği Koza Park projesinin yeni etabı için geri sayım başladı. Marmara Denizi’ndeki adaların isminin verildiği yeni bloklar kendine has özellikleriyle Nisan ayında satışa çıkıyor. Gökçeada, Bozcaada ve Büyükada olarak adlandırılan 3 yeni blokta 2 bin civarında daire yer alacak. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatının minimum 2.400 lira seviyesinden başlaması bekleniyor.
WEB: garantikoza.com.tr

- BEMA İNŞAAT – AVCILAR KAPADIK

Bema İnşaat, Emlak Konut GYO'dan satın aldığı Avcılar Yeşilkent Mahallesi'ndeki arazi üzerinde (KAPADIK) 1.400 civarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipi konutlarla ticari üniteler inşa edecek. Proje, yüksek katlı 10 bloktan oluşacak. Proje, Küçükçekmece gölü havzasına hakim konumda Bahçeşehir ile Ispartakule yolu üzerinde ve TEM’e yürüyüş mesafesindeki konumda yükselecek.
WEB: www.bemainsaat.com

SOYAK –EVOSTAR- DÜKKANLAR

Öte yandan Soyak imzasıyla Halkalı’da inşa edilen ve teslim süreci devam eden Evostar bünyesinde bulunan 5 adet dükkân toplam 1 milyon 105 bin liradan açık artırma usulüyle satılacak. Dükkânlar için son başvuru tarihi ise 3 Nisan 2014 olarak açıklandı.
WEB: www.soyak.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23