• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnşaat ve Konut Konferansı

Yeniakit Publisher
2016-01-11 21:55:00 -
İnşaat ve Konut Konferansı

26 Ocak 2016tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresiolarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

İlk senesinde 70, 2nci senesinde 164, 3ncüsenesinde ise 205 firmanın katılımı ile etkileşim alanını istikrarlı bir şekildebüyüten İnşaat ve Konut Konferansı, sadece inşaat profesyonellerinin en üst düzey temsilcilerinin VIP Statüsünde bir araya geldiği üst düzey bir buluşma olarak gösterilmektedir.

Risk ve belirsizlik gibi süreçlerin karar alma işlemlerini ve yeni yatırımları etkilediği ekonomik konjönktürde, inşaat endüstrisinde riskleri fırsata dönüştürmek izlenebilecek en akılcıl yöntem görünüyor.Risk, başarısızlığı öngörenler için tehdit iken, kazanabileceğini düşünenler için bir fırsattır.

Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü ve payını arttırıcı kalkınma hedeflerinin analizleri ile doğru hedef ve doğru adrese yönlendiren lider konuşmacılarİnşaat ve Konut Konferansı’ndabir araya gelecek.

Konferansın konuşmacıları olarak yer alan değerli isimler ise; İNDER ve Teknik Yapı Yönetin Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM,Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer CEYLAN, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih KUZU,Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç KABADAYI, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BABACAN,Realtyport Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ERGÜVEN,Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat KANDALOĞLU,Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Kurucu Ortak Av. Serhan KOÇAKLI.

İnşaat ve Konut Konferansı,İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği, ÇEDBİK Çevre dostu Yeşil Binalar Derneği, AEMDER Ağaç İşleri Endüstri Mühendisleri Derneği, BACADERBaca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği, ÇATIDER Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği, İMSADTürkiye İnşaat Sanayicileri Derneği, İSEDA İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışma ve Araştırmacıları Derneği, KALİSDERKalıp ve İskeleciler Derneği, TİMDERTesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, XPSISI Yalıtımı Sanayicileri Derneği, TUCSATür Yapısal Çelik Derneği,Yapı Denetçileri Derneğitarafından desteklenen büyük bir buluşma olarak gösteriliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Küresel ekonomik beklentiler ve inşaat sektörünün büyüme politikaları, yabancı yatırımcının Türkiye’ye ilgisi gibi güncel konuların konuşulacağı konferansta ayrıca geleceğin binaları, kentleşme kalitesi ve marka şehirler masaya yatırılacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23