• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlkokul öğrencilerine sürpriz

Yeniakit Publisher
2017-09-26 18:37:10 -
İlkokul öğrencilerine sürpriz

Ordu’nun Ünye ilçesinde ilkokul öğrencileri, orta yaş kuşağının çocukluğunda oynadığı oyunlarla tanıştı.

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisinin ‘Her Çocuk Bir Işık’ projesi kapsamında organize edilen etkinlik kapsamında Erenyurt İlkokulunda bir program gerçekleştirildi. Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi Meclis Üyeleri, Ünye Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal ve Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği üyeleri katıldı.

Hacivat-Karagöz, tentürük, bilyalı araba oyunu

Programda öğrencilere geleneksel oyunlarımızdan olan Karagöz ve kukla gösterisi sergilendi. Okul dışında düzenlenen etkinliklerde ise yine bölgeye has geleneksel oyunlarımızdan olan tentürüt çevirme, bilyalı araba, halk oyunları gibi faaliyetler çocuklarla birlikte yapıldı. Günboyu gönüllerince eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken, etkinliğe katılanlar da çocukluk yıllarına dönme fırsatı buldu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, okul ziyareti sırasında çocuklara içerisinde tükendiğinde içerisinden çam fidanı çıkan kurşun kalemlerinde bulunduğu kalemlikler ve çeşitli hediyeler verdi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaptığı konuşmada, “Bugün burada gözleri pırıl pırıl çocuklarımızla olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Erenyurt’a defalarca geldik. Ancak bugün farklı bir etkinlik için buradayız. Kent Konseyi Kadın Meclisimizi böyle bir proje geliştirdikleri için tebrik ediyorum” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23