• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlk miting Elazığ’da

Yeniakit Publisher
2017-03-02 08:16:00 -
İlk miting Elazığ’da

Anayasa değişiklik sürecinde AK Parti ile ortak çalışan ve Meclis'te “evet” oyu vererek teklifin referanduma gitmesine destek olan MHP'nin yürüteceği kampanyanın detayları belli olmaya başladı.

Anayasa değişiklik süreci devam ederken salon çalışmalarına başlayarak değişiklik hakkında bilgi veren MHP'nin miting takvimi belli oldu. Elazığ, Bursa, Kayseri, Erzurum, Sakarya, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya ve İstanbul'da miting yapmayı planlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, ilk mitingini Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü olan 18 Mart'ta Elazığ'da yapacak. Edinilen bilgilere göre mitingler, zamana ve hava şartlarına göre artacak. Anayasa değişiklik sürecinden itibaren teşkilatları bilgilendirmek için salon toplantılarına başlayan MHP referandum sürecindeki ilk toplantısını Hatay'da yapmıştı.

EN AZ 40 İLDE SALON TOPLANTILARI

Divan üyeleri, illlerin milletvekilleri ve teşkilatlarla birlikte Erzurum, Aydın, Eskişehir, Konya ve Antalya'da salon toplantıları yapan MHP, en az 40 ilde bu toplantılarına devam edecek. Öte yandan MHP yönetimi neden “evet" dediklerini anlatan ve halka neden “evet" demeleri konusunda bilgi veren kitapçık hazırlıyor. Kitapçıkta, MHP'nin anayasa değişikliğinde kilit rol oynadığı ve siyasi tıkanıklığı giderdiği, anayasa değişiklik teklifinin neler getirdiği madde madde anlatılacak.
(Yeni Şafak)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23