• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhracatın Yıldızı Teknik Alüminyum

Yeniakit Publisher
2016-08-26 17:20:00 -
İhracatın Yıldızı Teknik Alüminyum

2015 yılında 22 ülkeye 88 milyon dolarlık Alüminyum & Sac Levha ve Folyo ihracatı gerçekleştiren Teknik Alüminyum’a, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından İhracat Başarı Ödülü verildi.

Türkiye’nin ilk Yassı Ürün üreticisi ve kendi alanının en ileri teknoloji platformuyla sürekli döküm öncüsü Teknik Alüminyum, 2015 yılında gerçekleştirdiği yaklaşık 88 milyon dolarlık ihracatla, kendi alanının ihracat lideri oldu.

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından, 2015 yılının başarılı ihracatçılarını ödüllendirmek amacıyla 17 Mayıs Salı günü Grand Hyatt Otel’de gerçekleştirilen 6. İDDMİB İhracat Başarı Ödülleri Töreni’nde, Teknik Alüminyum & Sac Levha ve Folyo ihracatında birincilik ödülünü aldı.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez’in katılımıyla gerçekleştirilen gecede, ihracat başarı ödülünü Teknik Alüminyum adına Dış Piyasa İnşaat Distrübütör Satış Müdürü Hakan Tugal, Tarık Sönmez ve TİM Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İDDMİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki’nin elinden aldı.

2015 yılında, 22 farklı ülkeye toplam 87.800.000 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiklerini söyleyen Tugal, “Bu ödülün asıl sahibi, tüm başarılarımızda olduğunu gibi, mükemmellik ve insan odaklı kurum kültürümüzü büyük bir enerjiyle günlük işlerine yansıtan çalışma arkadaşlarımızdır. Çalışanlarımızın bilgi ve becerisi, bizi rekabette farklılaştıran kurum kültürümüz ve Türkiye’de öncüsü sürekli döküm platformumuzla, ülkemizde olduğu gibi ihracat pazarlarımızda da müşterilerimiz için katma değer üretiyoruz. AR-GE, ürün geliştirme, ölçümleme, test / analiz yetkinliklerimiz, dünya standartlarında üretilen ürünlerimiz, tavizsiz kalite ve üst düzey hizmet anlayışımızla, ülkemiz ihracatına katkı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknik Alüminyum, 2015 yılında İsviçre, İtalya, Almanya, Polonya, İspanya, Rusya, Fransa, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Belçika, Portekiz, Avusturya, Hollanda, Danimarka, Bulgaristan, Beyaz Rusya SSR, İsrail, Yunanistan, Slovenya, Bosna Hersek ve Macaristan olmak üzere 22 ülkeye ihracat gerçekleştirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23