• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü İstanbul'da bir araya geldi

Yeniakit Publisher
2015-04-01 15:38:00 -
İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü İstanbul'da bir araya geldi

İhlas Vakfı yurtlarından mezun olan doktorlar ile İhlas Vakfına gönül veren doktorlardan oluşan Doktorlar Kulübü üyeleri İstanbul’da bir araya geldi.

İhlas Vakfı’nın Bahçelievler Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İstanbul ve Anadolu’da görev yapan kulüp üyesi doktorlar ile İhlas Vakfı Öğretmenler Kulübü Mezunları Derneği, İş Dünyası Derneği ile Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Kulübü temsilcileri iştirak etti.

Doktorlar Kulübü Başkanı Dr. Nezih Berksoy 2014 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak, 2015 yılında neler yapacaklarını üyeleri ile paylaştı. Berksoy, merhum Enver Ören’in 81 ilde yurt, hastane ve kolej vizyonları doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini söyledi
Doktorlar Kulübü üyesi ve İş Dünyası Derneği Başkanı Dr. Levent Saraç’ta İş Dünyası Derneği ile ilgili kısa bilgiler aktararak, merhum Enver Ören’in verdiği hedefler doğrultusunda çalışacaklarını ve ilk etapta bir hastane açılması noktasında planlarının olduğunu belirtti.

İş Dünyası Derneği üyelerinden İş Adamı Naci Torba ’da Hindistan ve Bangladeş’te yaptığı hizmetleri kısaca anlattı.

Daha sonra söz alan İhlas Vakfı Başkanı Av. Mehmet Okyay, İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü ve diğer kulüplerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Okyay, inşaatı devam eden Samsun, Edirne ve Bilecik yurtlarının son durumları ile önümüzdeki günlerde temeli atılacak Kastamonu, Sivas ve Afyon yurtları ilgili bilgiler aktardı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23