• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İbrahim Toraman: Hakkımı helal etmiyorum!

Yeniakit Publisher
2015-06-21 16:14:00 -
İbrahim Toraman: Hakkımı helal etmiyorum!

Geçen sezon Sivasspor'a kiralanan emektar Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Twitter hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama.

“Beşiktaş forması giydiğim ve bu büyük camianın mensubu olduğum 10 yıl boyunca büyük bir gurur duydum ve hala duyuyorum. Beşiktaşlılık duruşu ile her türlü zorluğa göğüs germiş, hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış ve gerek saha içinde gerekse de saha dışında takımımı en iyi şekilde temsil etmeye gayret etmiş bir futbolcuyum.

Son 3 yılda sıkıntılı bir süreçten geçtim.Takımımı sahiplenme adına, bir takım kaptanının yapması gereken tüm sorumlulukları yerine getirip bilinçli davrandığım için bunun bedelini çok ağır ödedim.

Bu 3 yıl içinde bir Beşiktaşlı ’ya yakışır şekilde sabırlı ve metanetli davrandım. Yöneticilerle defalarca konuşmama rağmen bir türlü çözüm üretilmedi ve sürekli oyalandım. Takımım zarar görmesin diye hep sükûnetimi korudum. Hep kol kırıldı yen içinde kaldı. Yine öyle olacak. Ancak uğradım haksızlığı ilk ve son kez dile getirmeden edemeyeceğim.

Beni dün bir kulüp personeli arayarak, “Hoca seni çok seviyor. Ancak elindeki kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Kamp kadrosunda yoksun. Benden kulüp adına sana teşekkür etmem istendi” dedi. 10 yılını bu kulübe vermiş,kaptanlık yapmış bir futbolcuya görülen saygı bu maalesef!Başkanı geçtim,herhangi bir yönetici de mi arayamazdı! Sadece bir kulüp personeli ile bana veda ediliyor! Futbolu çok iyi bildiklerini zanneden bu yönetim zihniyetiyle başarının geleceğini ve Beşiktaş’ımızın yarınlarının güvende olduğunu hiç sanmıyorum.

Beşiktaş’ta oynamayacaksam bu saatten sonra futbol oynamanın da pek bir manası yok. Tüm Beşiktaş camiasına, taraftarına, personeline hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. Umarım onlar da bana haklarını helal ederler. Ancak, 3 yıllımı heba eden, beni oyalayan, verdikleri sözleri tutmayan başta Başkan Fikret Orman olmak üzere, mevcut yönetime hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23