• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Hürriyet’te bir darbeci gitti, bir darbeci geldi”

Yeniakit Publisher
2017-03-02 22:57:00 -
"Hürriyet’te bir darbeci gitti, bir darbeci geldi"

Hürriyet Gazetesi’nde cumartesi günü yayınlanan ve büyük tepki çeken “Karargah Rahatsız” manşeti nedeniyle yaşanan yönetim değişimi, Medya Kritik Programı’nda tartışıldı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bir darbeci gitti, bir darbeci geldi” dedi.

Fuat Uğur, görevden alınan Sedat Ergin’in de, yeni göreve gelen Fikret Bila’nın da askerci olduğunu söyledi. Uğur, “Tek farkları birinin apoletleri ortada, diğerinin apoletleri ise gizlidir. Sedat Ergin, halktan, müslümanlardan nefret eder, Fikret Bila ise halktan biridir” dedi.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Fikret Bila’nın her kesimden askerin konuştuğu tek gazeteci olduğunu söyledi. “28 Şubat’ın baş mimarlarından biri Aydın Doğan ise, Ertuğrul Özkök ise, Fatih Altaylı ise, bir tanesi de Fikret Bila’dır. Darbecidir. Kimse bana bunların yaptığı alçaklıkları savunmasın” diye konuşan Cem Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu alçaklar milyonlarca müslümanın hayatıyla oynadılar. İçinde bulunduğumuz İhlas Medya dahil birçok kurumun malıyla, canıyla uğraştılar. Bu alçaklardan biri de Fikret Bila’dır. Türkiye 28 Şubat’çılardan hesap sormadı. Darbeler insanlık suçudur ve zaman aşımı yoktur. Bunların dışarıda dolaşmalarını kabullenemiyorum. Tek isteğim 28 Şubat unutulmasın.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23