• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Huawei P8 Şimdi Türkiye’de!

Yeniakit Publisher
2015-12-29 11:09:00 -
Huawei P8 Şimdi Türkiye’de!

Huawei'nin yeni amiral gemisi modeli P8, Türkiye'de satışa sunuldu.

Mobil cihazlar üzerinden günlük işlerimizi takip etmek, oyun oynamak ve fotoğraf çekmek artık hepimizin hayatında oldukça önemli bir yer kaplıyor. Hatta kimilerimiz bunlar olmadan dışarıya adım bile atmıyor.

Son yıllarda bu özellikler için kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşıyabilmek için birçok yeni teknoloji geliştiriliyor. Kamera özelliklerine profesyonel fotoğrafçılıkta kullanılan bazı teknikler eklenirken bir yandan oyun deneyimi ve genel performans için oldukça önemli olan ara yüz, işlemci ve pil performansı için de önemli yenilikler yapılıyor.

Ama kimi akıllı telefonlar ya bu özellikleri bir arada sunamıyor ya da sunsalar bile oldukça yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu da biz kullanıcıları kıyaslama yapma döngüsüne sokuyor ve bu da birçoğumuzun gerçekten içine sinen bir cihaz tercih edememesine sebep oluyor.

Kullanıcılar olarak yaşadığımız bu zorluğu fark eden Huawei, ihtiyaçlarımıza kulak vererek her açıdan memnun kalmamızı sağlayacak P8 modelini piyasaya sürdü.

Huawei, P8 ile mobil cihazlar üzerinden yaşadığımız deneyimi ve almak istediğimiz keyfi oldukça makul bir fiyatla bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Bu doğrultuda P8, deyim yerindeyse hem yaratıcılığımızı ateşleyecek hem de geleceğin teknolojileri ile tanışmamızı sağlayacak birçok özellikle donatılmış.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HUAWEİ P8 ÖZELLİKLERİ

Huawei P8, kusursuz bir performans için 2.0 GHz hızına kadar çıkabilen 8 çekirdekli 64-bit Kirin işlemci (4x1.5 GHz+ 4x2.0 GHz), 2.680 mAH batarya ve kullanıcı dostu EMUI 3.1 ara yüz gibi birçok gelişmiş özellik sunuyor. Ölümsüz anlarımıza yaratıcı bir hava katmak içinse 13 Megapiksel’lik arka ve 8 Megapiksel’lik ön kameralarına, düşük ışıkta üstün görüntüleme, profesyonel fotoğrafçılıkta kullanılan uzun pozlama tekniğini baz alan Işıkla Boyama ve çekildiğimiz selfielerde yüzümüzü tanıyıp önceden ayarladığımız filtreleri otomatik olarak uygulayan Mükemmel Selfie özelliklerini eklemiş.

Geliştirdiği bunca özelliğin yanında P8, tasarım konusunu da ihmal etmemiş. Bildiğiniz üzere metal kasa özellikle son yıllarda önemli bir satın alma kriteri haline geldi. Huawei, bu alanda da teknolojinin nimetlerinden faydalanmış diyebiliriz. Tek parça alaşım bir metal plakanın şekillendirilmesi olan nano-molding teknolojisi kullanılarak P8 eğilmelere ve bükülmelere karşı oldukça sağlam bir yapıya kavuşturulmuş.

Kısacası P8, tüm bu özellikleriyle pazarda önemli bir yere sahip olacağının ve rakiplerini zorlayacağının sinyallerini şimdiden veriyor. Huawei P8’in daha birçok özelliğini dilerseniz web sitesi ya da hands-on videosu aracılığıyla inceleyebilirsiniz.(shiftdelete)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23