• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HTC kurucularından Peter Chou’dan sürpriz adım

Yeniakit Publisher
2015-08-29 19:37:00 -
HTC kurucularından Peter Chou’dan sürpriz adım

HTC eski CEO’su ve şirketin kurucularından Peter Chou, sanal gerçeklik üzerine görsel efekt geliştiren Digital Domain Holdings bünyesine katıldı. İşte detaylar…

Tayvanlı teknoloji şirketi HTC’nin eski CEO’su ve aynı zamanda kurucularından olan Peter Chou, sanal gerçeklik odaklı görsel efekt geliştiren Digital Domain adlı şirkete geçti. Hong Kong merkezli şirket, oldukça önemli bir ismi bünyesine katarken Chou için de yeni bir sayfa açılıyor.

HTC’de üç yıl boyunca CEO’luk görevini üstlendikten sonra, geçtiğimiz Mart ayında şirketin kötü performansı neticesinde koltuğunu Cher Wang’a devreden Chou, HTC’de farklı bir pozisyona getirilerek görev almaya devam etmişti. Chou, Digital Domain’deki görevine 31 Ağustos itibarıyla başlıyor.

Digital Domain; Iron Man 3, Transformers serisi ve Titanic de dahil olmak üzere 100'den fazla film için görsel efekt geliştirmiş köklü bir şirket durumunda.

Öte yandan atılan bu yeni adım ile birlikte Chou, tartışmaları da beraberinde getiriyor...

Digital Domain’in HTC’nin sanal gerçeklik alanındaki yeni partnerlerinden biri olabileceği görüşü gündeme gelirken, bu konuda Tayvanlı şirketin ciddi bir belirsizlik içinde olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

En nihayetinde ise HTC’de en üst seviyede yöneticilik yapmış bir ismin sanal gerçeklik alanına eğilen bir tasarım stüdyosuna katılması, teknolojinin geleceğinde sanal gerçekliğin ne denli önemli bir yeri olacağına işaret ediyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23