• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hergeleye ağır suçlama

Yeniakit Publisher
2015-10-13 13:21:00 - 2015-10-13 13:28:34
Hergeleye ağır suçlama

Cem Küçük; hergelenin, kardeşiyle birlikte Halim Aydın ve Cesim Parlak’a yaptıklarını anlatıp, bu sebeple rahmetli babasının evine nasıl haciz geldiğini yazdı.

İŞTE O YAZI:

Kirli işleri ve mafyatik ilişkileri ortaya dökülen bir tetikçi maymun benim hakkımda yalanlar uydurarak bu işten sıyrılacağını sanıyor. Bu tetikçi biliyorsunuz Aydın Doğan’ın istediğinde yanına çağırıp başını okşadığı malum coşkun maymunudur. Fakat Doğan’ın tetikçiliği yanında part time mafya tetikçiliğine de soyunmuş anlaşılan.

Beni iyi dinle Doğan’ın mücrim maymunu... Senin Halim Aydın ve Cesim Parlak’ın paralarını kardeşinle beraber çaldığın ve hırsız olduğun mahkeme kayıtlarıyla sabit. Hırsız olduğun mahkeme tarafından tescillendiği için rahmetli imam babanın iki evine birden haciz geldi. Düşünebiliyor musunuz sevgili okurlarım mesleği imam olan bir babanın evine oğlunun hırsızlığı yüzünden haciz geldi. Sen bundan bile utanmayan ar damarı çatlamış birisin. Sen parasını çaldığın Halim Aydın’ın üzerine bir mafya bozuntusunu salacak kadar kirli ve illegal bir adamsın. Halim Aydın yaşadığı korkunç süreci tüm detaylarıyla hem medyaya hem yargıya anlatacak ve sen bu yasadışı eylemlerinden ötürü hukuk önünde hesap vereceksin. (...)

Bu işlerden sıyrılamayacaksın ve hukuk sana hak ettiğin cezayı verene kadar ben de senin peşinden ayrılmayacağım. Klavye delikanlısı olup aslen korkak bir tavuk olan sen beni kaçtığım yere kadar kovalayacakmışsın. Kahkahalarla güldüm. Kaçan mı var ki kovalıyorsun?  Senin gerçek kişiliğinin ürkek bir kedi olduğunu Aydın Doğan herkese söylüyor. Ben senin gibi ödlek bir zavallı değilim. Sen karşımda durup bu yazdıklarını benim yüzüme söyleyemezsin. O yürek yok sende. Hadi gel yüzüme söyle bunları! Medeni biçimde yüz yüze oturarak kelimelerle istediğin ekranda ya da ekran dışında hesaplaşalım var mısın? Sen sadece klavyede aslansın, gerçek hayatta patronunun söylediği gibi ürkek bir kedisin. Korumam yok diye edebiyat yaparsın ama yanında iki korumayla gezdiğin anlaşılır. Sen bu kadar yalancı bir tipsin.

Hayatım boyunca senin gibi illegal çakallarla kavgam oldu. Senin gibi önce Halim Aydın ve Cesim Parlak gibi insanların parasını çalıp sonra da haklarını aramasınlar diye o kişilerin evlerine mafya gönderen yasadışı tiplerle mücadele ettim. Evet bütün bunlar mahkemede karşına çıkacak ve gereken cezayı alacaksın. (...)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Halim Aydın-Cesim Parlak davası senin sonunu getirecek. Ben hep hukuk içinden konuşurum. Hukuksuzluk benim kitabımda yoktur. Senin ise hayatın hukuksuzluk. Ben de her gün bu köşeden sana bu illegal bağlantılarını ve çete ilişkilerini soracağım. Hem kamuoyuna hem de mahkemelere bu soruların cevabını verene kadar da ensendeyim...

CEM KÜÇÜK / STAR

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23