• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hem bu dünyada hem de ahirette hesap verecekler!

Yeniakit Publisher
2016-05-24 11:11:00 - 2016-05-24 11:26:21
Hem bu dünyada hem de ahirette hesap verecekler!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve arkadaşlarının dokunulmazlıklarının kaldırılacak olmaları; en çok terör saldırılarında evlatlarını kaybeden aileleri sevindirdi. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde manava gittiği sırada PKK’nın bombalı saldırısında katledilen 13 yaşındaki Fırat’ın babası Sabri Sımpil, terörden kim besleniyorsa cezasını çekmesini gerektiğini dile getirirken, PKK/HDP yandaşları tarafından vahşice katledilen 25 yaşındaki Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz ise, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve partililerinin hesap vermesi gerektiğini, Allah’ın kimsenin hesabını yarım bırakmayacağını, ya bu dünyada ya da ahirette teröre bulaşanların cezasını çekeceğini söyledi.

Haklarında fezleke düzenlenmiş milletvekillerin dokunulmazlığının bir defaya mahsus kaldırılmasını öngören, AK Parti'nin anayasa değişikliği teklifinin Meclis'te kabul edilmesi; en çok terör saldırılarında evlatlarını kaybeden aileleri sevindirdi. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde manava gittiği sırada PKK’nın bombalı saldırısında katledilen 13 yaşındaki Fırat’ın babası Sabri Sımpil, terörden kim besleniyorsa cezasını çekmesini gerektiğini dile getirirken, PKK/HDP yandaşları tarafından vahşice katledilen 25 yaşındaki Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz ise, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve partililerinin hesap vermesi gerektiğini, Allah’ın kimsenin hesabını yarım bırakmayacağını, ya bu dünyada ya da ahirette teröre bulaşanların cezasını çekeceğini söyledi.

GÖKGÖZ: MİLLETİ SOKAĞA DÖKMESELERDİ, BİZLERİN CANI YANMAZDI

PKK/HDP yandaşları tarafından vahşice katledilen 25 yaşındaki Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, “Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda geç kalındı. Yine de memnunuz bu durumdan. Teröre bulaşan milletvekillerinin yaptıklarıyla yüzleşmesi lazım. Bizler bunu çok istiyoruz. Eğer Selahattin Demirtaş, milleti sokağa dökmeseydi; bizlerin canı yanmazdı. Bu olayların azmettiricileri, Demirtaş ve çevresindekilerdir. En büyük cezayı bunlara versinler. En az müebbet versinler” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ve partililerinin hesap vereceğini dile getiren baba Gökgöz, “Onların hepsi mahkemede hesap verecekler. O mahkemeye ben de dilekçe verip tanık olarak katılacağım. Ben bunların peşini bırakmayacağım. Bu dünyada hesap veremezse, öbür dünyada hesap verecek. Allah kimsenin hesabından vazgeçmez. Bizler hem bu dünyada hem de ahiretten onlardan davacıyız” diye konuştu.

SIMPİL: DOKUNULMAZLIKLARI KALKSIN, HERKES CEZASINI ÇEKSİN
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde manava gittiği sırada PKK’nın bombalı saldırısında katledilen 13 yaşındaki Fırat’ın babası Sabri Sımpil, dokunulmazlıklarının kaldırılmasını olumlu bulduğunu vurgulayarak, “Kim olursa olsun, teröre bulaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerekir. Vatandaş da olsa milletvekili de olsa teröre destek veriyorsa dokunulmazlıkları kalksın. Ben de terörden canı yanan bir baba olarak, kim olursa olsun cezasını çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

6-8 Ekim Olaylarında PKK/HDP yandaşlarını sokağa çağıranların cezasını çekmesi gerektiğini kaydeden acılı baba, “Dokunulmazlıkları kalksın, herkes cezasını çeksin. Canları yanmadan, canımızın acısını anlamaz” şeklinde konuştu.

MUHAMMED UZUN / İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23