• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hasan Karakaya özel ödülü Akit'e

Yeniakit Publisher
2016-10-13 07:10:00 - 2016-10-13 18:20:02
Hasan Karakaya özel ödülü Akit'e

Anadolu Yayıncılar Derneği, merhum Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya’nın adının verildiği özel ödülü, Yeni Akit’e layık gördü. AYD Başkanı Sinan Burhan, “Hasan Karakaya, dürüst, dobra, objektif ve keskin bir kalemdi. Karakaya özellikle FETÖ ile yapılan mücadelede önemli bir isimdi” dedi.

SÜLEYMAN YAŞAR / ANKARAYılın Televizyonu: TRT Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan bu yıl 2’ncisi düzenlenecek Anadolu Medya Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Geçtiğimiz yıl vefat eden merhum Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya’nın adını taşıyan özel ödül, Yeni Akit gazetesine verilecek. AYD Başkanı Burhan, 6 Aralık’ta gerçekleştirilecek ödül töreninde 35 farklı dalda kurumlara ve isimlere ödüllerin takdim edileceğini söyledi. Hasan Karakaya’nın yanı sıra 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halisdemir’in adını taşıyan özel ödüller de sahiplerini buldu. 

AYD adına gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Burhan, “Son günlerde Doğu ve Güneydoğu’da PKK’nın saldırılarıyla şehit olan güvenlik güçleri ve AK Partili yöneticiler var. Ayrıca bölgede faaliyet gösteren ve üyelerimiz olan yerel medya organlarına terör örgütü tarafından çeşitli baskılar yapılıyor. Buradan hükümetimizi tedbir almaya çağırıyor ve bu baskıyı da kınıyoruz” diye konuştu. 17-25 Aralık darbe girişiminde 142 televizyon kanalıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduklarını hatırlatan Burhan, “AYD her zaman milli iradenin yanındadır. 15 Temmuz gecesinde de üyelerimiz olan medya organlarıyla darbe karşıtı yayınlara başladık ve 30 gün boyunca bu çerçevede yayınlar yaptık. Hükümetimizin FETÖ’ye karşı yürüttüğü operasyonları destekliyoruz. Ayrıca Hasan Karakaya, dürüst, dobra, objektif ve keskin bir kalemdi. Karakaya özellikle FETÖ ile yapılan mücadelede önemli bir isimdi” şeklinde konuştu. 

İŞTE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER

Yeni Akit gazetesinin yanı sıra AYD tarafından ödüle layık görülen bazı kurum ve kişiler şöyle:

- Yılın Televizyonu: TRT
ÖNE ÇIKAN VİDEO

- Yılın Haber Ajansı : Anadolu Ajansı

- Yılın Dizisi: Sevda Kuşun Kanadında

- Yılın Genel Yayın Yönetmeni: Nuh Albayrak

- Yılın Köşe Yazarı: Mehmet Acet

- Yılın Ankara Temsilcisi: Murat Akgün

- Yılın Haber Muhabiri: Ferhat Ünlü

- Yılın Yerel Gazetesi: Yeni Konya

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23