• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamaney için skandal sözler: Peygamberden farksız

Yeniakit Publisher
2015-05-28 23:05:00 - 2015-05-28 23:22:28
Hamaney için skandal sözler: Peygamberden farksız

İran dini lideri Hamaney'in temsilcisi Ali Saidi'den şok sözler. Saidi 'Hamaney ile peygamber ve imamlar aynıdırlar ve İran’ın başarılarının %99.5’ı Hamaney’den kaynaklanıyor' dedi. Bir diğer temsilci ise Hamaney’in doğum anında konuştuğunu “Ya Ali” dediğini iddia etti.

Islah Haber'de yer alan habere göre; İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hameney'in Devrim Muhafızlar Ordusundaki temsilcisi Şii din adamı Ali Saidi, Hamaney hakkında şok edici açıklamalarda bulundu.

İran'ın Tasnim haber ajansı'nda yer alan bir haberde, Hamaney'in temsilcisi Ali Saidi , İran'ın dini lideri olan Hamaney ile peygamber ve imamların aynı olduğunu savunan bir açıklamada bulundu. İran'ın başarılarının %99.5'ı Hamaney'den kaynaklandığı ve ilahi dini liderimiz olan Hamaney'in çerçevesinde hareket etmek insanlık başarısının en büyük sırrıdır dedi.

Saidi açıklamasının devamında ise “Allah'ın beşeriyet için iki önemli sınavı var: ilki İlahi vilayetin korunmasıdır. Bu vaat edilen ilk sınavdır ve İlahi dini liderimizin (Hamaney) çerçevesinde hareket etmek insanlığın başarısının en önemli sırrıdır” dedi.

Din ve Şeriat adında bir reçetenin gönderilmesini” Allah'ın ikinci sınavı olarak belirledi ve “İnsanoğlu vacipler, haramlar, müstehaplar, mekruh ve mubahlar olarak belirlenen allah'ın kırmızı çizgilerini riayet etmelidir ” dedi.

Böylece İran'ın dini liderinin temsilcisi, Ayetullah Hamaney'in çizgisinde olup olmamayı Allah'ın ilk sınavı olarak belirtti.

Saidi, Nuh (a.s) ve Musa (a.s) kavimlerinin bu sınavda başarısız olduğunu belirledi ve “Üçüncü devrim peygamberimizin zamanında gerçekleşti ve maalesef eski yanlışların tekrarlanmasıyla bozuntuya uğradı” dedi.

Saidi “Dördüncü tevhidi devrim olan İran İslami Devrimi'ndeki liderin yetkileri, hücciyet ve risaleti açısından peygamberler ve imamlardan hiçbir farkı yoktur!” dedi.

Saidi, Yemendeki Husilerin stratejik öneme sahip Babul Mendip Boğazını kontrol ettiğini öne sürdü ve bu olayı Allah'ın mucizesi olarak nitelendirdi.

İran'ın dini liderinin diğer temsilcisi Seyit Muhammed Saidi de bundan birkaç yıl önce, bir konuşmasında Şii dini lider “Ali Hamaneyi doğarken Ya Ali demiş” diye konuşma yapmıştı ve bu video büyük ses getirmişti!

İran'ın dini lider Ali Hamaneyi'nin Kum Kentindeki temsilcisi ve Kum'da Şiilerce kutsal sayılan Fatma Masume mezarının türbedarı ve Kum Kenti'nin Cuma İmamı “Seyit Muhammed Saidi”, Hamaneyi'nin doğum anında konuştuğunu “Ya Ali” dediğini onun üvey kızkardeşinin diilinden anlatıyor!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23