• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk otobüslerinden çıkanlar şaşırttı!

Yeniakit Publisher
2015-09-01 22:59:00 -
Halk otobüslerinden çıkanlar şaşırttı!

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk otobüslerinde denetimlerde bulundu. Denetimde otobüslerde çıkan malzemeler şaşırttı.

Özel halk otobüslerinin toplanma merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler; cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulundu. Araçların cam filmleri ve havalı kornaları sökülüp, kesici ve yaralayıcı maddelere de el konulan denetimlerde Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem uygulandı. Denetimlerde otobüslerden çıkan malzemeler ise şaşkınlık yaşattı.

"GÜVENLİK İÇİN GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIYORUZ"

Vatandaşın güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için bu tür denetimlerin yapıldığını kaydeden Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Cumhuriyet Üniversitesi öğretim yılı başlayacak. Yapmamız gereken aylık kontrollerimizi yapmaktayız. Sivas Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde araçlar içerisinde bulunması gereken veya bulunmaması gereken cihaz, alet, hırdavat gibi cisimleri kontrol ediyoruz. Seyrüsefer Yönetmeliği’nde uygunluğunu denetliyoruz. Şoförlerimizin GBT sorgularıyla, halkımızın huzur ve güven içerisinde toplu taşım araçlarını kullanması için gerekli tedbirleri alıyoruz” dedi.

Yuvacı, toplu taşım araçlarına yönelik yapılan denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini bildirdi.
İHA
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23