• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hacettepe’yi pavyona çevirmişler!

Yeniakit Publisher
2017-11-21 12:44:00 -
Hacettepe’yi pavyona çevirmişler!

Hacettepe Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıl düzenlenen çalıştayda sözde sanatçı Zeliha Demirel isimli bayanın çırılçıplak soyulduğu ortaya çıktı.

SELİM YAZICI / ANKARA Hacettepe Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıl düzenlenen ve öğrencilerin de dahil edildiği ‘İnsan Hakları Savunuculuğu’ isimli çalıştayda, sözde sanatçı Zeliha Demirel isimli bayanın çırılçıplak soyularak büyük bir kepazelik sergilendiği ortaya çıktı. Akit’in ele geçirdiği video görüntülerde, ‘İnsan Bedeni Kir Tutmaz’ temalı bölümde çırılçıplak şekilde bir leğene oturtulup hamura bulanan Zeliha Demirel’in hareketleri şaşkınlıkla karşılandı. Demirel’in, salona üniversitede görevli bir bayan doçent tarafından “karım” denerek takdim edildiği de öğrenildi.

“FUHUŞ SUÇ DEĞİLDİR!”

Liseli LGBTİ Girişimi ve diğer sapkın eşcinsel örgütleri, bir hakim, bir cumhuriyet savcısı, HDP’li milletvekilleri, PKK’nın sözde haber ajansları, birçok dernek temsilcisi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı ‘rezil’ etkinlik esnasında bazı avukatlarla eşcinseller arasında kurulan “15 yıldır … Oramdan da buramdan da veriyorum. Fuhuş suç değildir” gibi yüz kızartıcı diyaloglar da kayıtlara geçti.

REZALETTEN FİNAL SINAVI YAPMIŞLAR!

Sınır Tanımayan Avukatlar Derneği, Hacettepe Üniversitesi Tıp Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi Bioetik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Avrupa Birliği (AB) desteği ile 21-22 Mayıs 2016’da Üniversite’nin Beytepe Yerleşkesi – Mehmet Akif Salonu’nda gerçekleştirdiği programa dahil edilen öğrencilere, bu çalıştayın ‘final sınavı’ konusu olduğunun söylendiği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

YÖK, KIŞ UYKUSUNDA..

Sınıfta kalma pahasına sahnelenen kepazeliklere tahammül edemeyen iki öğrencinin durumu BİMER’e ihbar ettikleri, ancak aradan geçen uzun süreye rağmen konunun intikal ettiği YÖK’ün henüz bir adım atmadığı bildirildi.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23