• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülen'e en yakın isimden Zaman'a kayyım yorumu

Yeniakit Publisher
2016-03-04 17:09:00 - 2016-03-04 18:50:15
Gülen'e en yakın isimden Zaman'a kayyım yorumu

Bir zamanlar Fetullah Gülen'e en yakın isimlerden biri olan Latif Erdoğan, Zaman’a kayyum atanmasını “Zaman Gazetesi Allah’ın bir lütfuydu. Türkiye’ye ihanet ettikleri için Allah bu nimetini geri aldı. Hiç boşuna hayıflanmasınlar. Hükümete değil kendilerini bu işe bulaştıran Fetullah Gülen’e tepki göstersinler” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne finans sağlamak ve propagandasını yapmak suçlamasıyla İstanbul 6. Sulh Mahkemesi Zaman Gazetesi, Meydan Gazetesi ve Today's Zaman Gazetesi'ne Kayyum atandı.

ZAMAN BİNASINDA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Zaman binasında büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken gazetenin imamlarından Süleyman Sargın tarafından "direneceğiz, kayyumu içeri almayacağız" talimatının verildiği öğrenildi. 17/25 Aralık darbesinin medya ayağı görevini gören Zaman Gazetesi'ne el konulması kurum çalışanları arasında"gelsin Fetullah Gülen hesap versin" yorumlarına yol açtığı öğrenildi.

 

LATİF ERDOĞAN: İHANET ETTİKLERİ İÇİN ALLAH NİMETLERİ BİRER BİRER GERİ ALDI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sabah.com.tr'ye bir açıklama yapan Gülen'in eski ikinci adamı Latif Erdoğan ise kayyumun el koyma operasyonunun beklenin bir hukuki süreç olduğunu söyledi. Latif Erdoğan açıklamalarında şunları söyledi:

"Allah bir topluluğa verdiği nimeti o topluluk kendini değiştirmedikçe geri almaz. Gülen örgütü bu ülkeye ihanet etti. Ellerindeki medya gücünü ihanet için kullandı. Allah da bu nimeti kötü kullandıkları için geri aldı. Hiç boşuna hayıflanmasınlar.

HÜKÜMETE DEĞİL GÜLEN'E TEPKİ GÖSTERSİNLER

Cemaat tabanı Hükümet'e değil kendilerini bu işe bulaştıran Fetullah Gülen'e tepki göstersin. Fetullah Gülen'in bütün bedduaları kendisine geri döndü. Bence oturup Gülen'i ve alet oldukları bu yapıyı sorgulasınlar.

ZAMAN GAZETESİ İSLAMA HİZMET ETMİYORDU

Zaman Gazetesi kurulduğu bir iki yıl dışında islamın sesi olmuştu. Sonra islam adına hiçbir şey yapmadı. Zaman Gazetesi islama ait neyi sahiplenmiş ki islamın sesi kısılmış olsun. Zaman gazetesine el konularak bir yalana son verildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23