• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülerce: 19 yıldır telefonlarım dinleniyor

Yeniakit Publisher
2014-12-20 12:02:00 - 2014-12-20 17:48:51
Gülerce: 19 yıldır telefonlarım dinleniyor

"1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor" diyen Hüseyin Gülerce, "Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir. Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım" diye konuştu. Gülerce, Fetullah Gülen'in Kemal Kılıçdaroğlu'na 'maymuncuk' lakabını taktığını söyledi.

Bir zamanlar Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden Hüseyin Gülerce, yine çarpıcı açıklamalar yaptı: “Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor. Zaman gazetesinde genel müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor”

14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltı kararı çıktıktan sonra ifade veren ve serbest kalan Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, cemaatin yanlış yöne sürüklendiğini söyleyerek cemaat tabanına uyarılarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Gülerce, “Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi diyorum. Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor. Amerika’yı, İsrail’i, Avrupa’yı, dış güçleri arkasına alarak kimse bir yere varamaz” dedi.

‘19 YILDIR TELEFONLARIM DİNLENİYOR’

Önceki gün de Samanyolu TV çalışanlarından telefonuna tehdit ve baskı mesajları geldiğini söyleyen Gülerce, “Zaman gazetesinde genel müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir. Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta MOSSAD’tan, CIA’dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır” ifadelerini kullandı.

FUAT AVNİ’LER KAYBEDECEK
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor” diyen Gülerce, “Fuat Avni ‘Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin...’  diyor. Ben Fuat Avni’ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. İnsanlara lakap da takmam. ‘Kör’, ‘topal’ demem. Bir genel başkan için uluorta ‘Çilingiroğlu’ da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, ‘bire ahmak’, ‘münafık’ da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaslanan kazanır. Göreceksiniz Fuat Avni’ler kaybedecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
Gülerce'nin, Gülen'in Kemal Kılıçdaroğlu için "Çilingiroğlu" ve "Maymuncuk" lakabı taktığını ima etmesi dikkat çekti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23