• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Google yeni hizmetini devreye soktu

Yeniakit Publisher
2016-07-23 15:54:00 -
Google yeni hizmetini devreye soktu

Google görünüşe göre internet hız bilgisini sunmaya başladı.

Geçen ay ortaya çıkan bir habere göre Google arama sonuçlarında internet hız bilgisini sunmaya yönelik çalışmalarını yürütüyordu.Şimdi ise görünüşe göre şirket bazı kullanıcılar için bu bilgiyi sunmaya başladı.

Habere göre Amerika'daki kullanıcılar Google arama kutucuğuna 'internet hızımı kontrol et' yazdıklarında internet hız testi aracı beliriyor.Kullanıcılar bu aramayı yaptıklarında bir widget beliriyor ve herhangi üçüncü taraflı bir siteye bağımlı olmaksızın testi gerçekleştiriyor.

Google Ölçüm Laboratuvarı'nda yürütülen internet hız testlerini artık herhangi birisi bir araç yardımıyla aratıp internet hızını öğrenebilecek.

google internet hız testi

Aracın kullanıcı arayüzüne baktığımızda basit ve toplu olduğunu bunula birlikte indirme ve karşıya yükleme hızlarına yer verildiğini görüyoruz.Alt kısımda ise internet hızınızın nasıl olduğu bilgisi ve 'testi tekrarla' butonu yer almakta.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Geçen ay konuyla ilgili ekran görüntüleriyle birlikte ilk tweeti atan Dr.Pete Meyers şu anda daha fazla detay paylaşmış durumda.Fakat hizmetin global anlamda ne zaman sunulacağıyla ilgili bir bilgi mevcut değil.

google internet hız testi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23