• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gölge oğlan suçu babasına attı

Yeniakit Publisher
2015-05-28 09:55:00 - 2015-05-28 10:12:50
Gölge oğlan suçu babasına attı

Gölge Adam'a bir darbe de oğlu Burak'tan geldi. Akbayların kaçak garajı ailenin başına bela olurken Ertuğrul Akbay garajını kaybetmemek için türlü türlü sahtekarlıklar yaptı. Oğul Burak Akbay ise "Benim o evle de garajla da alakam yok" diyerek suçu babasına attı.

Ertuğrul Akbay yıllarca 'Gölge Adam' takma adıyla gazetecilik yaptı. Ünlü işadamları ve politikacılar hakkında asılsız haberler yaparak adeta aba altından sopa gösterdi. Daha sonra da Boğaz'ın en güzel yerinde 50 milyon liralık malikaneye taşındı, ardından da oğlu Burak Akbay'ı Sözcü'nün başına getirerek 'Gölge Gazete Patronu' oldu. Gazetesi Sözcü'de iftira ve yalan haberlerle kendisiyle uyuşmayan her kitleye saldıran Akbaylar'ın foyasını Takvim gazetesi ortaya çıkardı. Başkasının tapulu arazisine çökerek kaçak garaj yapan ailenin bu yolsuzluğu ortaya çıkınca belediye ekipleri harekete geçti. Akbaylar kendilerine verilen sürenin dolduğu gün garajın tentesini sökerek "Yıktık" dedi. Ama bu oyun yutulmadı. Belediye tekrar harekete geçti ve duvarların yıkılması gerektiğini aileye bildirdi. 

Bu sırada skandalla baştan beri uğraşan Ertuğrul Akbay üst üste sahtekarlıklar yaparak garajına sahip çıkmaya çalışırken, bir darbe de oğlu Burak'tan geldi. Burak Akbay mahkemeye giderek yapılan haberlerde şahsının ve gazetesi Sözcü'nün imajının zarar gördüğünü iddia ederek mahkemeye gitti ve bahsi geçen malikanede oturmadığını, garajla ilgisinin olmadığını belirtip haberler hakkında ihtiyati tedbir kararı istedi. Kaçak garajı babasının yaptırdığını itiraf eden Burak Akbay, öz babasını satarken; mahkeme ise bu talebi reddederek Burak'a tokat gibi bir cevap verdi.

DUVARLAR YIKILDI

Oğlu Burak tarafından satılan Ertuğrul Akbay ise yeni bir düzenbazlık yaparak bir kez daha garajını korumak istedi. Açtığı garajın etrafını çev iren kaçak duvarları yıkmak yerine duvar üzerindeki demir bariyerleri yıkan Akbay, aracını ise bu alana park etmeye devam etti. Üstelik resim alınmasını önlemek için de duvar yerine tel örgüyle çevirdiği kaçak arazisini dallarla kamufle etmeye çalıştı. Ancak Ertuğrul Akbay'ın bu oyunu yarım kaldı. Dün 4 minibüs dolusu zabıta Akbaylar'ın şatosunun bulunduğu yere gitti. İşgal edilen alandaki kaçak garaj duvarları için dozer götürüldü. Duvarlar dozer tarafından yerle bir edildi. Bu sırada Ertuğrul Akbay, Murat Çelikel adlı arkadaşıyla birlikte gasp ettiği garaja gitti. Garajın duvarlarının yıkılmasını canlı canlı izledi.(Takvim)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23